Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Keuken laten wrappen?

Wilt u de kleur van de keukenkastjes aanpassen, of hebben uw keukenkastjes bobbels, krassen en schrammen en wilt u de keuken nieuw leven inblazen? Logisch! De keuken is één van de meest gebruikte ruimtes in huis, deze dient er dan ook op-en-top uit te zien. Het aanschaffen van een nieuwe keuken is vaak een zeer dure optie en dus in veel gevallen niet mogelijk. Gelukkig zijn er diverse goedkopere methodes om uw verouderde keuken compleet te vernieuwen. De keukenkastjes laten wrappen is vaak ook een dure optie, maar De Foliedokter biedt met kwalitatieve nieuwe lak dé oplossing. Uw keukenkastjes worden gestript en voorzien van een nieuwe kwaliteit lak, waarmee ze de gewenste nieuwe look krijgen. Voor u het weet kunt u weer genieten van uw gerenoveerde en stralende keuken voor een prima prijs!
 
Even kort over De Foliedokter: De Foliedokter is onderdeel van ACP Keukenrenovaties en heeft al vele jaren ervaring op het gebied van keukenrenovaties en het vervangen van keukenkastjes. In vorm van deskundig advies kunnen wij u helpen bij het renoveren van keukenkastjes zowel als uw volledige keuken. Wij hebben inmiddels honderden 'oude' keukens compleet vernieuwd voor een zeer scherpe prijs.
 
 

Voordelen van De Foliedokter:

  • Goedkoop uw keukenkastjes vernieuwen;
  • Bezoek aan huis voor het beste advies;
  • Kwalitatief hoogwaardige afwerking;
  • Slechts in enkele dagen een nieuwe keukenkastjes;
  • Ook in te schakelen voor grotere keukenrenovaties!

Vraag naar de prijs en mogelijkheden

Zijn uw verouderde keukenkastjes aan vervanging toe en wilt u weten graag weten wat De Foliedokter voor u kan betekenen? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in en krijg binnen 24 uur reactie!
 
Plan een GRATIS afspraak in
Contactformulier Stel hier uw vragen
* Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Familie van der Veeke

" De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via het internet kwamen we terecht bij de foliedokter. na een bezoek aan de schowroom en een gesprek hebben we dezelfde avond nog besloten om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. BEDANKT! "

Familie Van Rooij

" Via Internet zijn we in contact gekomen met de foliedokter en kregen meteen al een goede indruk. Afspraak gemaakt en vele goede ideeën werden met ons gedeelt. Order bevestigd, erg professioneel omgezet en we hebben er geen moment spijt van! een echte aanrader! "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.