Overige werkzaamheden

 
De Foliedokter heeft in het zuiden van ons land inmiddels een goede naam opgebouwd. Van Tilburg tot aan Nijmegen en van Mook tot aan Maastricht. Wij hebben een reputatie opgebouwd als vakkundige renovatoren van beschadigde keukenonderdelen, zoals keukendeurtjes, keukenkastjes en keukenfrontjes.
 

Meer dan alleen keukendeurtjes vervangen

 
Wilt u niet alleen uw keukendeurtjes laten repareren of vervangen, maar denkt u er aan om meer te laten doen?
 
Denk dan bijvoorbeeld o.a aan:
 
  • Apparatuur vervangen en/of toevoegen
  • Indeling veranderen
  • Kastjes vervangen voor ladesystemen
  • Aanrechtblad/werkblad vervangen
  • Achterwand vervangen
  • Keuken moderniseren
  • Deelrenovatie
  • Totaalrenovatie
 
Doordat De Foliedokter een onderdeel is van ACP Keukenrenovaties zijn wij ook hier volledig in thuis! Wij leveren alle werkbladen en inbouwapparatuur en maken aanpassingen of uitbreidingen van uw keuken volledig naar uw wens en vraag. Neem gerust eens een kijkje op onze keukenrenovatie website.
 
We kijken graag met u naar de opties wat betreft deelrenovaties of totaalrenovaties van uw keuken. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U zult versteld staan van de mogelijkheden die De Foliedokter en ACP Keukenrenovaties u kunnen bieden.
Contactformulier Stel hier uw vragen
* Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Familie van der Veeke

" De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via het internet kwamen we terecht bij de foliedokter. na een bezoek aan de schowroom en een gesprek hebben we dezelfde avond nog besloten om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. BEDANKT! "

Familie Van Rooij

" Via Internet zijn we in contact gekomen met de foliedokter en kregen meteen al een goede indruk. Afspraak gemaakt en vele goede ideeën werden met ons gedeelt. Order bevestigd, erg professioneel omgezet en we hebben er geen moment spijt van! een echte aanrader! "