Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Keukenkastjes laten vervangen

Hebben uw keukenkastjes ook lelijke schrammen, bobbels of heeft u zelfs te maken met verkleuring van uw verouderde keuken? Logisch! De keuken is dan ook een van de meest gebruikte ruimtes in huis waardoor uw keukenkastjes veel te verduren hebben. Aanschaffen van een nieuwe keuken is een dure optie wat vaak ook vrijwel onnodig zal zijn. Een slim en goedkoop alternatief is om uw keukenkastjes door De Foliedokter te vervangen. Uw keukenkastjes worden gestript en voorzien van een nieuwe kwaliteit lak waarmee ze de gewenste nieuwe look krijgen. Voor u het weet kunt u weer genieten van uw gerenoveerde en stralende keuken!
 
Even kort over De Foliedokter: De Foliedokter is onderdeel van ACP Keukenrenovaties en heeft  al vele jaren ervaring op het gebied van keukenrenovaties en het vervangen van keukenkastjes. In vorm van deskundig advies kunnen wij u helpen bij het renoveren van keukenkastjes zowel als uw volledige keuken. Wij hebben inmiddels honderden 'oude' keukens compleet vernieuwd voor een zeer scherpe prijs.
 

Voordelen van De Foliedokter:

  • Goedkoop uw keukenkastjes vernieuwen;
  • Bezoek aan huis voor het beste advies;
  • Kwalitatief hoogwaardige afwerking;
  • Slechts in enkele dagen een nieuwe keukenkastjes;
  • Ook in te schakelen voor grotere keukenrenovaties!

Zijn uw keukenkastjes toe aan vervanging?

Zijn uw verouderde keukenkastjes aan vervanging toe en wilt u weten graag weten wat De Foliedokter voor u kan betekenen? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in en krijg binnen 24 uur reactie!
 
Plan een GRATIS afspraak in
Contactformulier Stel hier uw vragen
* Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Mieke Claessen-Geelen

" We zijn zeer tevreden met de renovatie van onze keuken. Keurig werk geleverd en prima advies gekregen. Wij bevelen hen zeker aan. Bedankt ! "

Familie Tillemans

" We zijn zéér tevreden! De Foliedokter gaat altijd op zoek naar een oplossing en werkt zeer secuur. Ook zijn we erg blij met de werkwijze en het resultaat. We gaan jullie zeker aanbevelen bij onze familie en kennissen "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.