Montageservice

 
Wanneer u twee linkerhanden heeft en totaal niet handig bent, wat kunnen we dan voor u betekenen? Of wellicht bent u wel degelijk heel handig met het zelfstandig uitvoeren van klussen, maar heeft u daar niet altijd evenveel zin en tijd voor? In dat geval denkt De Foliedokter heel graag met u mee. Wij zijn zeer servicegericht. Wij staan in de regio, mede dankzij onze vele uiterst tevreden klanten, bekend als de servicegerichte keukenrenovatiespecialist.
 

Reparatie van keukendeurtjes folie: all-in service

 
Indien u graag gebruik wilt maken van de mogelijkheid dat wij u compleet ontzorgen in alles dan is dat uiteraard mogelijk. Wij komen dan met onze servicebus bij u aan huis. We zullen dan voor u de demontage- en montagewerkzaamheden verzorgen, dat is voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen deze werkzaamheden opnemen in de opdracht en zullen vervolgens een prijs maken voor de complete klus. Hierbij bent u verzekerd van een vakman die ter plekke de werkzaamheden voor u uitvoert én alles weer netjes opgeruimd achterlaat.
 

Als we er tóch zijn...


Heeft u nog extra werkzaamheden in de keuken? Zin er wat zaken die nog altijd op de planning staan, maar waar u eigenlijk nooit aan toekomt? Ook dit soort werkzaamheden kunt u gerust bij ons aangeven, dan kunnen deze ook worden meegenomen in de offerte. Op deze manier kunnen we alles in één keer geheel goed en volledig naar uw wens afronden. Denk hierbij aan klussen als het  afkitten van het werkblad, het plaatsen van een nieuwe kraan of het repareren van een afvoer. Bel of mail ons gerust met uw vragen over uw keuken. We komen graag eens geheel vrijblijvend bij u thuis om samen de situatie te bekijken en de mogelijkheden met u door te nemen.
Contactformulier Stel hier uw vragen
* Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Familie van der Veeke

" De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via het internet kwamen we terecht bij de foliedokter. na een bezoek aan de schowroom en een gesprek hebben we dezelfde avond nog besloten om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. BEDANKT! "

Familie Van Rooij

" Via Internet zijn we in contact gekomen met de foliedokter en kregen meteen al een goede indruk. Afspraak gemaakt en vele goede ideeën werden met ons gedeelt. Order bevestigd, erg professioneel omgezet en we hebben er geen moment spijt van! een echte aanrader! "