Montage service

Indien u graag heeft dat wij voor u de demontage en montagewerkzaamheden verzorgen is dat voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen dan een prijs maken voor de complete klus. Hierbij bent u verzekerd van een vakman die ter plekke de werkzaamheden voor u uitvoert én alles weer netjes opgeruimd achterlaat.


Heeft u nog extra werkzaamheden in de keuken dan kunnen deze ook worden meegenomen in de offerte. Op deze manier kunnen we alles in één keer geheel afronden. Denk hierbij aan afkitten van werkblad , plaatsen van een nieuwe kraan of het repareren van een afvoer. Ook voor andere extra's bent u bij ons op het juist adres. Kijk hiervoor eens onder de button; Keukendeurtjes en meer...

 

Contactformulier Stel hier uw vragen
* Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Familie van der Veeke

" De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via het internet kwamen we terecht bij de foliedokter. na een bezoek aan de schowroom en een gesprek hebben we dezelfde avond nog besloten om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. BEDANKT! "

Familie Van Rooij

" Via Internet zijn we in contact gekomen met de foliedokter en kregen meteen al een goede indruk. Afspraak gemaakt en vele goede ideeën werden met ons gedeelt. Order bevestigd, erg professioneel omgezet en we hebben er geen moment spijt van! een echte aanrader! "