Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Contact

Joop De foliedokter Joop: "Waarom vervangen als het bestaande nog hersteld kan worden!" Na jaren bestaande keukens hersteld te hebben is er een opvallend en zeer veel voorkomend probleem gesignaleerd. Het probleem 'foliekeuken'. Bijna iedereen met een foliekeuken krijgt vroeg of laat met dezelfde problemen te maken. Denk hierbij aan; loslatende folie, scheurende folie en/of het verkleuren van de folie. Wij als team hebben ons dit probleem aangetrokken en hebben hiervoor een oplossing weten te vinden. Zo kan de bestaande keuken snel en perfect worden hersteld. Op deze manier zal een grotere kostenpost zoals een nieuwe keuken niet meer nodig zijn.
Anja Assistente "Streven naar perfectie voorkomt nazorg."
Kelly Assistente "Stylings of kleuradvies nodig? Ik help u graag op weg!"
Nick Zorgmanager "Door efficient te werken zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt."
Joop Chirurg "Te gek om de metamorfose te mogen realiseren van kapot foliedeurtje naar een prachtig 'nieuw' front!"
Ben Operatieassistent "Veel werk om aan te pakken, daar hou ik van!"
Patrick Ambulante zorgverlener "Ik denk altijd in mogelijkheden. Handen uit de mouwen, en keurig afwerken, daar sta ik voor!"
Contactformulier Stel hier uw vragen
Verstuur uw vragen * Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Arie en Nelly van Oudheusden

" Heel erg tevreden, mijn keukenkastjes zien er geweldig uit, krijg nu al complimenten. Ook de service, de demontage en montage waren uitstekend. Zonodig zal ik jullie beslist aanraden. Een extra compliment voor de monteur, JAN BEDANKT "

hanny&jack hermens

" superblij met onze nieuwe keuken! dit bedrijf is echt een aanrader! we kregen heel goed advies,en zeer vriendelijke mensen! heel netjes gewerkt,en niks is hun teveel! Patrick,Jan,Marcel en Joop hartstikke bedankt,we zullen jullie bij iedereen aanbevelen!!!! "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.