Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.
Joop De foliedokter Joop: "Waarom vervangen als het bestaande nog hersteld kan worden!" Na jaren bestaande keukens hersteld te hebben is er een opvallend en zeer veel voorkomend probleem gesignaleerd. Het probleem 'foliekeuken'. Bijna iedereen met een foliekeuken krijgt vroeg of laat met dezelfde problemen te maken. Denk hierbij aan; loslatende folie, scheurende folie en/of het verkleuren van de folie. Wij als team hebben ons dit probleem aangetrokken en hebben hiervoor een oplossing weten te vinden. Zo kan de bestaande keuken snel en perfect worden hersteld. Op deze manier zal een grotere kostenpost zoals een nieuwe keuken niet meer nodig zijn.
Anja Assistente "Streven naar perfectie
voorkomt nazorg."
Kelly Assistente "Stylings of kleuradvies nodig? Ik help u graag op weg!"
Nick Zorgmanager "Door efficient te werken zorgen
wij ervoor dat u nooit
teveel betaald."
Joop Chirurg "Te gek om de metamorfose te mogen realiseren van kapot foliedeurtje naar een
prachtig 'nieuw' front!"
Ben Operatieassistent "Veel werk om aan te pakken,
daar hou ik van!"
Patrick Ambulante zorgverlener "Ik denk altijd in mogelijkheden. Handen uit de mouwen,
en keurig afwerken,
daar sta ik voor!"
Contactformulier Stel hier uw vragen
* Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Mieke Claessen-Geelen

" We zijn zeer tevreden met de renovatie van onze keuken. Keurig werk geleverd en prima advies gekregen. Wij bevelen hen zeker aan. Bedankt ! "

Familie van der Veeke

" De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via het internet kwamen we terecht bij de foliedokter. na een bezoek aan de schowroom en een gesprek hebben we dezelfde avond nog besloten om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. BEDANKT! "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.