Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Folie keukenkastjes vervangen?

De folie van keukenkastjes kan na verloop van tijd scheuren of loslaten. Dan is de belangrijke vraag: gaat u de keukenkastjes vervangen of een geheel nieuwe keuken aanschaffen? In vrijwel alle gevallen is de bestaande keuken nog prima om gebruikt te worden, waardoor vervanging zonde van het geld is. Een betaalbare en snellere oplossing is om de folie van de keukenkasten te vervangen. De Foliedokter helpt u er graag mee!

Maak direct GRATIS 1e afspraak

Nadeel folie keukenkasten

Het plaatsen van folie op keukenkasten wordt gedaan middels het gebruik van lijm. Dit zorgt in het begin ervoor dat de folie prachtig oogt en stevig op de keukenkasten blijft zitten, maar na verloop van tijd verandert dit. Doordat de folie op de keukenkastjes is gelijmd, kan slijtage, vocht of temperatuursverschillen ervoor zorgen dat de lijm zacht wordt, met als gevolg loslatende of scheurende folie. Om uw keukenkastjes folie binnen enkele jaren niet wederom te vervangen, is het raadzaam om de kastjes niet te beplakken met folie. Kies in plaats daarvan voor het spuiten van keukenkastjes door de Foliedokter.

Geen keukenkastjes met folie, maar spuiten

Wanneer u op zoek bent naar vervanging van uw keukenkasten in dezelfde kleur of juist uw keuken een gehele nieuwe look wilt geven, de Foliedokter kan u in beide gevallen helpen. Door het gebruik van kwalitatief hoogstaande lak spuiten wij uw keukenkastjes in bijna exact dezelfde kleur als het overige bestaande keukenblok. Ook is het mogelijk een geheel nieuwe look voor uw keuken te kiezen, door het grote scala aan kleuren. Wij ontdoen uw keukenkastjes van folie en lijm, waar aansluitend de keukenfronten vakkundig worden bespoten. U zal jarenlang plezier hebben van uw keuken, zonder loslatende of scheurende folie.

Persoonlijk advies en service

De Foliedokter vindt het belangrijk dat de folie van uw keukenkastjes vakkundig wordt vervangen, geheel naar uw keukenstijl. Daarom luisteren wij graag naar uw keukenwensen en geven persoonlijk advies over wat mogelijk is bij het vervangen van folie op de keukenkasten. Indien u graag heeft dat wij de keukenkastjes komen demonteren en monteren, dan doen wij dit graag. Bent u meer een doe het zelver en wilt u de keukenfronten bij de Foliedokter afleveren? Dat is zeker mogelijk. In een gesprek maken we hiervoor een goede planning. Ook wanneer er overige kleine werkzaamheden in uw keuken zijn, kan de Foliedokter dit uitvoeren. Dit alles zodat u uiteindelijk kunt genieten van een gehele nieuwe keuken.

De Foliedokter staat voor u klaar

Laat u inspireren en informeren over wat de Foliedokter voor u en uw keuken kan betekenen. De Foliedokter is werkzaam in Oost-Brabant, Limburg en Nijmegen en helpt u graag verder. Maak gratis een afspraak middels onderstaand contactformulier. Onze adviseur bekijkt dan samen met u welke mogelijkheden er liggen bij het vervangen van de folie van uw keukenkastjes.

Contactformulier Stel hier uw vragen
* Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Emmy Boosten Marco Van Duinen

" Wij hebben de keuken laten vernieuwen Nieuwe deuren En de rest antrasiet geverft en gespoten We zijn er supper blij mee Perfect en zeer netjes gewerkt En zo mooi geworden Ik adviseer iedereen deze Geweldige firma En supper leuke mensen Dank je wel we zijn heel gelukkig Groetjes Marco Emmy Boosten Van Duinen Uit Sittard "

Familie van der Veeke

" De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via het internet kwamen we terecht bij de foliedokter. na een bezoek aan de schowroom en een gesprek hebben we dezelfde avond nog besloten om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. BEDANKT! "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.