Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Keukendeurtjes spuiten

Heeft u er wel eens over gedacht om uw keukendeurtjes te laten spuiten? Dat is veel voordeliger dan u misschien denkt. Bovendien bent u dan voorgoed verlost van de potentiële problemen die keukendeurtjes voorzien van folie met zich meebrengen. Daarnaast zorgt keukendeurtjes spuiten voor een algehele opwaardering van uw keuken en dat is nooit verkeerd, toch?

Crèmekleurige keuken met overgespoten keukendeurtjes

De oplossing voor loslatende folie: keukendeurtjes laten spuiten

Regelmatig horen we consumenten klagen over het volgende probleem: de folie van de keukenkastjes vertoont bobbels en de folie van de keukendeurtjes laat los of is gaan scheuren. Heel vervelend natuurlijk en het doet ook afbreuk aan het aanzicht van de complete keuken. Nu kunt u zelf aan de slag gaan met het verwijderen van de folie van alle keukendeurtjes. Gaat u daarna dan deze keukendeurtjes voorzien van nieuwe folie? Met de grote kans dat na verloop van tijd zich weer dezelfde problemen voordoen? Beter laat u de keukendeurtjes spuiten in dezelfde kleur of elke andere kleur als u dat wenst. Dankzij jarenlange ervaring weet De Foliedokter precies hoe hij dit probleem moet aanpakken.

Keukendeurtjes laten spuiten door De Foliedokter

In tegenstelling tot het vervangen van oude folie door nieuwe folie kiest De Foliedokter ervoor om vakkundig de oude folie van de keukenkastjes te vervangen door ze te verwijderen. Daarna worden ook de overgebleven lijmresten en andere montageonderdelen verwijderd. Nu kan het keukendeurtje worden gespoten in de gewenste kleur. Dat kan dezelfde kleur zijn als de folie had, maar ook een compleet andere kleur. Met een andere kleur krijgt uw keuken direct een nieuwe en eigen sfeer, uw keuken lijkt wel nieuw!

De gelakte deurtjes zorgen voor een degelijke en kwalitatieve uitstraling waarmee u bent verzekerd van jarenlang hernieuwd plezier van uw keuken. Bovendien is het zo dat u de keuken gewoon kunt blijven gebruiken, terwijl De Foliedokter zich bekommert om het keukendeurtjes spuiten. Door te kiezen voor het laten spuiten van uw keukenkastjes kiest u ook direct voor het laten opwaarderen van uw complete keuken.

Maak direct GRATIS 1e afspraak

Keukendeurtjes spuiten? Maak vrijblijvend een afspraak

Laat uw gegevens achter, De Foliedokter neemt vervolgens contact met u op. Hij maakt graag geheel vrijblijvend met u een afspraak, op een dag en tijd dat het u schikt, om samen met u de keuken te bekijken en met u te bespreken wat de specifieke mogelijkheden voor uw keuken zijn.

Contactformulier Stel hier uw vragen
* Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Twan Verhaagh

" Wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze keuken. De keuken is als nieuw en mooi aangepast aan onze wensen. Er is door Jan en Patrick super netjes gewerkt, op zulke werknemers mag je trots zijn! "

Ottenheijm

" Ze hebben netjes alles afgewerkt Alles volgens afspraak. Daar kun je van opaan. Zeker een aanrader,wij krijgen leuke reactie op onze nieuwe oude keuken Bedankt "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.