Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Beoordelingen

Benieuwd naar wat klanten over ons te zeggen hebben?

John van lijf uit Sittard
Datum: 07-02-2024 Net is de ijskast deur gerepareerd terug gehangen. Ziet er perfect uit. Ben zeer tevreden over de werkwijze van A tot Z gewoon alles dus. Kan dit bedrijf ook zeker aanraden
Arie en Nelly van Oudheusden
Datum: 22-11-2023 Heel erg tevreden, mijn keukenkastjes zien er geweldig uit, krijg nu al complimenten. Ook de service, de demontage en montage waren uitstekend. Zonodig zal ik jullie beslist aanraden. Een extra compliment voor de monteur, JAN BEDANKT
Nic en Berty Hinssen
Datum: 08-11-2023 Wij zijn zeer tevreden met de renovatie van onze keuken. De keuken is als nieuw. Goed advies en tips, keurig afgehandeld. Fijne mensen, echt vaklui. Een aanrader!
Jos Knapen
Datum: 24-08-2023 Vakkundig bedrijf, zeer goede vak mensen,
Geert & michelle
Datum: 24-07-2023 Goed advies, meedenkend en keurig afgehandeld. Fijne mensen, echte vaklui Een echte aanrader
Marleen Wolfs
Datum: 24-01-2023 Mijn keuken is weer als nieuw! Heel blij mee, de monteurs zijn vakmensen ,we kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen .
M. van der Meer
Datum: 15-11-2022 Helemaal blij met mijn "nieuwe" oude keuken. Hebben onze oude keukendeurtjes (met folie) in een nieuwe kleur laten spuiten. Het resultaat is prachtig! Geen verkooppraatjes, goede afspraken die netjes nagekomen worden, vakkundig en vriendelijk personeel... hier een super tevreden klant!!
hanny&jack hermens
Datum: 10-10-2022 superblij met onze nieuwe keuken! dit bedrijf is echt een aanrader! we kregen heel goed advies,en zeer vriendelijke mensen! heel netjes gewerkt,en niks is hun teveel! Patrick,Jan,Marcel en Joop hartstikke bedankt,we zullen jullie bij iedereen aanbevelen!!!!
Familie Welten.
Datum: 16-03-2022 Via Internet in contact gekomen met dit geweldige bedrijf. We kregen heel goed advies toen ze bij ons thuis kwamen kijken. Na een gezellig bezoek aan de showroom was de keuze snel gemaakt en het voelde meteen vertrouwd. Wat een toppers hoe ze onze oude keuken hebben vernieuwd. Patrick en Jan zijn medewerkers die met je mee denken en zeer vakkundig zijn. Dus denkt U aan keukenrenovatie dan bent U bij dit bedrijf aan het juiste adres. Echt een aanrader.
Ottenheijm
Datum: 08-03-2022 Ze hebben netjes alles afgewerkt Alles volgens afspraak. Daar kun je van opaan. Zeker een aanrader,wij krijgen leuke reactie op onze nieuwe oude keuken Bedankt
Emmy Boosten Marco Van Duinen
Datum: 10-02-2022 Wij hebben de keuken laten vernieuwen Nieuwe deuren En de rest antrasiet geverft en gespoten We zijn er supper blij mee Perfect en zeer netjes gewerkt En zo mooi geworden Ik adviseer iedereen deze Geweldige firma En supper leuke mensen Dank je wel we zijn heel gelukkig Groetjes Marco Emmy Boosten Van Duinen Uit Sittard
Fam. van Dun
Datum: 17-01-2022 December 2021 keukendeurtjes van folie laten ontdoen en in gewenste kleur laten spuiten en we zijn zeer tevreden. Hulde verder aan Jan die de demontage en montage op een keurige en zorgvuldige wijze verzorgde.
Twan Verhaagh
Datum: 27-12-2021 Wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze keuken. De keuken is als nieuw en mooi aangepast aan onze wensen. Er is door Jan en Patrick super netjes gewerkt, op zulke werknemers mag je trots zijn!
Marijke Quint
Datum: 24-11-2021 Geweldig resultaat. Weer een mooie gerenoveerde keuken met gespoten deurtjes, nieuw aanrechtblad, nieuwe rvs plint en nieuwe afzuigkap. Goede kwaliteit, en ervaren monteur en alles volgens afspraak. Echt een goede aanrader!!
Fam. Ramakers
Datum: 19-11-2021 We zijn zeer tevreden met de renovatie van onze keuken. We kregen een goed advies, namen de tijd bij het kijken, kregen overal een eerlijk antwoord op, ze smeren je ook niks aan, zijn niet opdringerig en alles werd goed uitgelegd. Alles verliep volgens afspraak. Bedankt hiervoor. De kastjes zien er als nieuw uit. Zeer goed en vakkundig gedaan. Zeer vriendelijk personeel, keukenkastjes werden netjes en vakkundig terug geplaatst. Alles werd netjes afgewerkt. Er werd zelfs op de kleine details gelet. Jan bedankt. We zijn zeer tevreden met onze "nieuwe" keuken. Wij bevelen hen zeer zeker aan.
Mieke Claessen-Geelen
Datum: 22-04-2021 We zijn zeer tevreden met de renovatie van onze keuken. Keurig werk geleverd en prima advies gekregen. Wij bevelen hen zeker aan. Bedankt !
Familie Van Rooij
Datum: 11-08-2019 Via Internet zijn we in contact gekomen met de foliedokter en kregen meteen al een goede indruk. Afspraak gemaakt en vele goede ideeën werden met ons gedeelt. Order bevestigd, erg professioneel omgezet en we hebben er geen moment spijt van! een echte aanrader!
Familie van der Veeke
Datum: 09-02-2018 De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via het internet kwamen we terecht bij de foliedokter. na een bezoek aan de schowroom en een gesprek hebben we dezelfde avond nog besloten om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. BEDANKT!
Familie Tillemans
Datum: 13-07-2017 We zijn zéér tevreden! De Foliedokter gaat altijd op zoek naar een oplossing en werkt zeer secuur. Ook zijn we erg blij met de werkwijze en het resultaat. We gaan jullie zeker aanbevelen bij onze familie en kennissen

Laat zelf een review achter!

Hoeveel sterren zou jij De Foliedokter geven?
Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.