Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Keukenkastjes renoveren: De Foliedokter helpt u

Laat de folie los van uw keukenkasten of is de folie verkleurd of gescheurd? Keukenkasten met loslatende of gescheurde folie is natuurlijk geen mooi aanzicht. Het is dan mogelijk om te kiezen voor een nieuwe keuken. Dit is een grote investering die vaak niet eens nodig is. In plaats daarvan is het goedkoper en sneller om uw keukenkasten te renoveren. Door de keukenkastjes in een dezelfde of zelfs nieuwe kleur te spuiten, heeft u in een mum van tijd een keuken die weer zo goed als nieuw lijkt.

keukenkastjes gerenoveerd en overgespoten in lak

Waarom keukenkastjes renoveren?

Wanneer u bent uitgekeken op de stijl van uw keuken of de folie loslaat op de keukenkastjes is het renoveren van keukenkasten een goede optie. Naast dat het een veel goedkopere optie is dan de aanschaf van een nieuwe keuken is de renovatie van keukenkastjes meestal al in één dag voltooid. Er komen geen sloopwerken aan te pas, waardoor u niet in de verbouwpuinhoop blijft zitten. Het enige wat moet gebeuren is het demonteren van de keukenfronten en deze na de renovatie weer terugplaatsen. Dit kan door uzelf of zelfs door De Foliedokter worden uitgevoerd.

Keukenkastjes spuiten

De Foliedokter vindt het belangrijk dat een keukenkast renovatie snel maar ook nauwkeurig en goed wordt uitgevoerd. Daarom kiezen wij ervoor om keukenkasten niet te renoveren met folie, maar door de keukenkasten te spuiten. Door de kastjes niet met folie te beplakken, wordt de tijd en moeite gespaard om naar een keukenfoliespecialist te gaan, die langer doet over een keukenkastjes renovatie en ook nog eens vaak duurder is. Tevens loopt u het risico dat de folie op de keukenkasten na enige tijd wederom losraakt of scheurt. In plaats daarvan ontdoet De Foliedokter uw keukenkastjes van de resterende folie en lijmresten en spuit vervolgens de keukenkasten in de door u gewenste kleur. Wij beschikken over een ruim scala aan kleuren, waardoor elke keukenstijl mogelijk is. Door het gebruik van dé beste lak voor keukenkastjes garandeert De Foliedokter prachtige keukenkasten die jarenlang mee gaan.

Laat uw keukenkasten renoveren!

Bent u het zat om tegen loslatende of scheurende folie van uw keuken aan te kijken? Of zint de huidige keukenstijl u niet meer? Laat De Foliedokter u helpen. Onze adviseurs gaan samen met u kijken naar de mooiste en beste renovatie van uw keukenkasten. Maak vrijblijvend een afspraak.

Maak direct GRATIS 1e afspraak

Volledige keukenrenovatie?

Wilt u niet alleen uw keukenkastjes renoveren, maar bent u op zoek naar een grote renovatie van uw keuken? De Foliedokter is onderdeel van ACP Keukenrenovaties in Roggel, gespecialiseerd in het vakkundig renoveren van keukens. Van het vervangen van een werkblad tot het uitbreiden of aanpassen van uw keuken: ACP Keukenrenovaties kan het allemaal. Bekijk welke keukenrenovaties we al hebben uitgevoerd en neem contact met ons op.

Contactformulier Stel hier uw vragen
Verstuur uw vragen * Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Familie van der Veeke

" De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via het internet kwamen we terecht bij de foliedokter. na een bezoek aan de schowroom en een gesprek hebben we dezelfde avond nog besloten om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. BEDANKT! "

Marleen Wolfs

" Mijn keuken is weer als nieuw! Heel blij mee, de monteurs zijn vakmensen ,we kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen . "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.