Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Keukenkastjes opknappen

Heeft u een bestaande woning met een keuken die er ook al wat jaartjes in zit en is deze wat gedateerd? Of past de uitstraling van de keuken niet bij de rest van de inrichting? Is uw nieuwbouwwoning inmiddels ook alweer zo'n tien jaar oud en dus de keuken ook niet meer als nieuw? Dat kan voldoende aanleiding zijn om de keuken te gaan opknappen. Helemaal als de keukenkastjes wat verkleurd zijn, afhangen of als de folie loslaat. Het is tijd voor: keukenkastjes opknappen! Uw keukenkastjes binnen no-time weer als nieuw!

moderne keuken waarvan de keukenkastjes opgeknapt werden

Hoe kan ik keukenkastjes opknappen?

Hoe u de keukenkastjes wilt opknappen is mede afhankelijk van de staat waarin ze verkeren. Als de keukendeurtjes alleen wat afhangen, maar er verder nog goed uitzien dan kunt u volstaan met wat afstelwerk om de deurtjes weer netjes recht te hangen. Keukenkastjes opknappen vanwege de folie is een ander verhaal.

Keukenkastjes opknappen folie

Als de folie van de keukenkastjes niet meer voldoet dan komt dat vaak doordat de folie loslaat of is gaan scheuren. Het stoort en doet afbreuk aan het aanzicht van de gehele keuken. Al met al een gegronde reden om te kiezen voor het opknappen van de keukenkastjes. In eerste instantie denkt men bij keukenkastjes opknappen aan het vervangen van de bestaande folie door nieuwe folie van dezelfde of een andere kleur. Wat veel mensen echter vergeten is dat na verloop van tijd ook bij deze nieuwe folie toch weer dezelfde problemen kunnen optreden. De folie van de keukendeurtjes kan opnieuw loslaten of gaan scheuren. Dat komt veelal doordat de keukenkastjes teveel worden blootgesteld aan vocht of aan te grote temperatuurschommelingen. Beter is daarom te kiezen voor de volgende oplossing.

Keukenkastjes opknappen: laat uw keukenkastjes overspuiten

Wanneer u de keukenkastjes laat opknappen bij De Foliedokter dan zorgt hij ervoor dat u de keuken gewoon kunt blijven gebruiken. U kunt de keukendeurtjes zelf demonteren of dit door De Foliedokter laten doen. Vervolgens wordt de oude folie verwijderd en de deurtjes ontdaan van lijmresten. Daarna kan De Foliedokter aan de slag met het opknappen en overspuiten van de keukendeurtjes. Hij spuit de keukendeurtjes in de gewenste kleur. Dat kan dezelfde kleur zijn als de folie of een geheel nieuwe kleur. Alles gebeurt in goed overleg en u zult zien dat het resultaat verbluffend is. Binnen no-time geniet u van zo goed als nieuwe keukenkastjes

Maak direct GRATIS 1e afspraak

Laat uw keukenkastjes opknappen, maak vrijblijvend een afspraak

Laat geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die De Foliedokter u te bieden heeft. Hij komt graag bij u thuis om de situatie ter plekke te bekijken en bespreken. Laat nu hier uw gegevens achter en De Foliedokter neemt contact met u op.

Contactformulier Stel hier uw vragen
Verstuur uw vragen * Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Geert & michelle

" Goed advies, meedenkend en keurig afgehandeld. Fijne mensen, echte vaklui Een echte aanrader "

Marleen Wolfs

" Mijn keuken is weer als nieuw! Heel blij mee, de monteurs zijn vakmensen ,we kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen . "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.