Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Keukenkastjes opknappen

Heeft u een bestaande woning met een keuken die al enkele jaren meegaat en er wat gedateerd uitziet? Of sluit de uitstraling van de keuken niet meer aan bij de rest van uw interieur? Misschien is uw nieuwbouwwoning inmiddels ook al ongeveer tien jaar oud, en begint de keuken tekenen van ouderdom te vertonen. Dit kan voldoende reden zijn om de keuken op te knappen, vooral als de keukenkastjes verkleurd zijn, beginnen te hangen of als de folie begint los te laten. Het is tijd om uw keukenkastjes op te knappen! Met onze expertise zullen uw keukenkastjes binnen no-time weer als nieuw zijn!

moderne keuken waarvan de keukenkastjes opgeknapt werden

Hoe kan ik keukenkastjes opknappen?

Hoe u uw keukenkastjes wilt opknappen, hangt grotendeels af van hun huidige staat. Als de keukendeurtjes alleen wat afhangen maar er verder nog goed uitzien, kunt u volstaan met wat afstelwerk om de deurtjes weer netjes recht te hangen. Echter, wanneer het opknappen van keukenkastjes te maken heeft met problemen zoals loslatende folie, vergt dit een andere aanpak.

Keukenkastjes opknappen folie

Wanneer de folie van de keukenkastjes niet meer aan de verwachtingen voldoet, is dat vaak te wijten aan loslatende folie of scheuren. Dit is niet alleen storend, maar doet ook afbreuk aan het totale aanzicht van de keuken. Dit is een goede reden om te kiezen voor het opknappen van de keukenkastjes. Meestal wordt bij keukenkastjes opknappen gedacht aan het vervangen van de bestaande folie door nieuwe folie, in dezelfde of een andere kleur. Echter, wat veel mensen over het hoofd zien, is dat na verloop van tijd dezelfde problemen zich weer kunnen voordoen, zelfs met nieuwe folie. De folie van de keukendeurtjes kan opnieuw loslaten of scheuren, vaak als gevolg van overmatige blootstelling aan vocht of grote temperatuurschommelingen. Daarom is het beter om te kiezen voor een alternatieve oplossing, uw keukenkastjes laten spuiten door De Foliedokter. 

Keukenkastjes opknappen: laat uw keukenkastjes overspuiten

Wanneer u ervoor kiest om uw keukenkastjes te laten opknappen bij De Foliedokter, zorgt hij ervoor dat u de keuken gewoon kunt blijven gebruiken. U kunt ervoor kiezen om de keukendeurtjes zelf te demonteren of dit over te laten aan De Foliedokter. Vervolgens wordt de oude folie verwijderd en worden de deurtjes ontdaan van lijmresten. Daarna gaat De Foliedokter aan de slag met het opknappen en overspuiten van de keukendeurtjes. Hij spuit de deurtjes in de gewenste kleur, die kan overeenkomen met de oorspronkelijke foliekleur of compleet nieuw zijn. Alles gebeurt in goed overleg en u zult versteld staan van het resultaat. Binnen no-time kunt u genieten van keukenkastjes die er zo goed als nieuw uitzien.

Maak direct GRATIS 1e afspraak

Laat uw keukenkastjes opknappen, maak vrijblijvend een afspraak

Laat geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die De Foliedokter u te bieden heeft. Hij komt graag bij u thuis om de situatie ter plekke te bekijken en bespreken. Ontdek vandaag nog hoe De Foliedokter uw keukenkastjes kan transformeren en uw keuken een geheel nieuwe uitstraling kan geven. Laat nu hier uw gegevens achter en De Foliedokter neemt contact met u op.

Contactformulier Stel hier uw vragen
Verstuur uw vragen * Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Marleen Wolfs

" Mijn keuken is weer als nieuw! Heel blij mee, de monteurs zijn vakmensen ,we kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen . "

Emmy Boosten Marco Van Duinen

" Wij hebben de keuken laten vernieuwen Nieuwe deuren En de rest antrasiet geverft en gespoten We zijn er supper blij mee Perfect en zeer netjes gewerkt En zo mooi geworden Ik adviseer iedereen deze Geweldige firma En supper leuke mensen Dank je wel we zijn heel gelukkig Groetjes Marco Emmy Boosten Van Duinen Uit Sittard "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.