Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

De website is in goed overleg tussen De folie dokter en Crossinternet.nl tot stand gekomen. Cross Internet is een full service webbureau met specialiteit in webdesign en internet marketing.

Contactformulier Stel hier uw vragen
Verstuur uw vragen * Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
hanny&jack hermens

" superblij met onze nieuwe keuken! dit bedrijf is echt een aanrader! we kregen heel goed advies,en zeer vriendelijke mensen! heel netjes gewerkt,en niks is hun teveel! Patrick,Jan,Marcel en Joop hartstikke bedankt,we zullen jullie bij iedereen aanbevelen!!!! "

Nic en Berty Hinssen

" Wij zijn zeer tevreden met de renovatie van onze keuken. De keuken is als nieuw. Goed advies en tips, keurig afgehandeld. Fijne mensen, echt vaklui. Een aanrader! "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.