Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Doe het zelf

Staat u in uw kennissenkring bekend als dé klusser? Bent u een handige doe-het-zelver? Dan begrijpen wij heel goed dat u enkele zaken zelf wilt en kunt uitvoeren wat betreft de reparatie van uw beschadigde keukenkastjes of keukendeurtjes. Daarbij kunt u denken aan het opnieuw afstellen van het hang- en sluitwerk na onze herstelwerkzaamheden. Ook demontage van de te repareren onderdelen, zoals de keukenfrontjes, en naderhand weer monteren van deze onderdelen zullen voor een doorgewinterde doe-het-zelver geen probleem zijn en vast en zeker vlekkeloos verlopen.
 

Zelf keukendeurtjes demonteren

De Foliedokter denkt graag met u mee over welke handelingen en acties u zelf kunt uitvoeren en welke zaken u het beste kunt overlaten in de vakkundige handen van De Foliedokter en zijn team.
Via deze website kunt u snel en eenvoudig geheel vrijblijvend een gratis gesprek laten inplannen. We komen dan bij u thuis om de situatie in uw keuken met eigen ogen te bekijken. Vervolgens zullen we samen met u bespreken wat de mogelijkheden voor u zijn en wat volgens ons de beste optie is. Daarbij kunnen we dan meteen bekijken welke zaken u zelf wilt uitvoeren en welke zaken De Foliedokter voor haar rekening neemt. Dat is geen enkel probleem.
 
witte keuken keukenblad rode pannen
 

Zelf keukendeurtjes brengen en halen

Nadat De Foliedokter klaar is met de opdracht en uw keuken is voorzien van gerepareerde en verbeterde keukendeurtjes zorgen wij ervoor dat uw keukenonderdelen netjes worden verpakt in beschermende foam. Doordat wij uw keukenfrontjes in beschermende foam verpakken, voorkomen we dat deze tijdens het vervoer naar huis beschadigd zouden kunnen raken. Ook daar denkt De Foliedokter over na.
Contactformulier Stel hier uw vragen
Verstuur uw vragen * Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Ottenheijm

" Ze hebben netjes alles afgewerkt Alles volgens afspraak. Daar kun je van opaan. Zeker een aanrader,wij krijgen leuke reactie op onze nieuwe oude keuken Bedankt "

Marleen Wolfs

" Mijn keuken is weer als nieuw! Heel blij mee, de monteurs zijn vakmensen ,we kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen . "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.