Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Nieuwe keukenkastjes: keuken opknappen

Wanneer u na een aantal jaren nog steeds plezier ervaart van uw keuken zou het zonde zijn om enkel een nieuwe keuken aan te schaffen, omdat u uitgekeken bent op uw keuken. Denk altijd eerst aan een frisse opknapbeurt. U kunt uw oude keuken een totaal frisse, nieuwe look geven door een aantal veranderingen toe te passen. Dit scheelt niet alleen veel werk, maar het is ook voordeliger voor uw portemonnee.

Nieuwe keukenkastjes creëren

U zou er voor kunnen kiezen om één gedeelte van uw keuken te vernieuwen, zoals bijvoorbeeld door het vervangen van de frontjes op uw keukenkastjes. Dit lijkt een makkelijke manier, maar vaak valt dit in de praktijk tegen. Elke keukenleverancier maakt namelijk gebruik van andere afmetingen. Dit betekent dat je niet zomaar ieder keukendeurtje van ieder keukenmerk kunt bestellen. Doordat keukens gemaakt zijn om vele jaren mee te gaan, kan het voorkomen dat de door u gekochte keuken geproduceerd is door een merk dat niet meer in de keukenbranche verkrijgbaar is. Hierdoor is het vaak onmogelijk om de keukenfrontjes een-op-een te vervangen.

Om ervoor te zorgen dat uw oude keukenkastjes de look krijgen van nieuwe keukenkastjes kunt u ze overspuiten in een andere kleur. Laat dit nou net de specialiteit zijn van De Foliedokter.

Maak direct GRATIS 1e afspraak

Opknappen voor ieder budget

De Foliedokter biedt een toegankelijk service die er voor zorgt dat u geen volledig nieuwe keuken hoeft aan te schaffen wanneer u uitgekeken bent op uw keuken of wanneer er schade aan de keukenfolie is. De service die wij bieden is van hoogwaardige kwaliteit en vakkundig uitgevoerd. Wij ontdoen de frontjes van de folie, ontvetten, schuren en spuiten de lak meerdere malen over, zodat er een krasvaste laag ontstaat. Na het monteren van uw oude keukenkastjes zult u zich afvragen of er echt geen nieuwe keukenkastjes geplaatst zijn. Geef uw keukenkastjes een tweede leven, zodat u nog vele jaren kunt genieten van uw “nieuwe” keuken!

Heeft u naast het spuiten nog andere wensen? Denk bijvoorbeeld aan nieuwe apparatuur? Het veranderen van de indeling? Kasten vernieuwen of vervanger voor ladesystemen? Het vervangen van het aanrechtblad? De achterwand vervangen? Welke wensen u ook heeft, doordat De Foliedokter onderdeel is van ACP Keukenrenovaties zullen praktisch al uw keukenwensen verwezenlijkt kunnen worden. Contacteer ons via het contactformulier en wij zullen samen met u tot een passende oplossing komen. Dit gesprek is altijd geheel gratis en vrijblijvend!

Alvast benieuwd naar de deel- en totaalrenovaties? Neem gerust een kijkje op onze ACP Keukenrenovaties website!

Contactformulier Stel hier uw vragen
* Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Familie van der Veeke

" De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via het internet kwamen we terecht bij de foliedokter. na een bezoek aan de schowroom en een gesprek hebben we dezelfde avond nog besloten om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. BEDANKT! "

Familie Tillemans

" We zijn zéér tevreden! De Foliedokter gaat altijd op zoek naar een oplossing en werkt zeer secuur. Ook zijn we erg blij met de werkwijze en het resultaat. We gaan jullie zeker aanbevelen bij onze familie en kennissen "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.