Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Overige werkzaamheden

De Foliedokter heeft in het zuiden van ons land inmiddels een goede naam opgebouwd. Van Tilburg tot aan Nijmegen en van Mook tot aan Maastricht. Wij hebben een reputatie opgebouwd als vakkundige renovatoren van beschadigde keukenonderdelen, zoals keukendeurtjes, keukenkastjes en keukenfrontjes.
 
 

Ontdek vrijblijvend de mogelijkheden

 

Meer dan alleen keukendeurtjes vervangen

Wilt u niet alleen uw keukendeurtjes laten repareren of vervangen, maar denkt u er aan om meer te laten doen?
 
Denk dan bijvoorbeeld o.a aan:
  • Apparatuur vervangen en/of toevoegen
  • Indeling veranderen
  • Kastjes vervangen voor ladesystemen
  • Aanrechtblad/werkblad vervangen
  • Achterwand vervangen
  • Keuken moderniseren
  • Deelrenovatie
  • Totaalrenovatie

keuken modern blauw wit aanrechtblad

Keukenrenovatie door één specialist

Doordat De Foliedokter een onderdeel is van ACP Keukenrenovaties zijn wij ook hier volledig in thuis! Wij leveren alle werkbladen en inbouwapparatuur en maken aanpassingen of uitbreidingen van uw keuken volledig naar uw wens en vraag. Neem gerust eens een kijkje op onze keukenrenovatie website.
 
We kijken graag met u naar de opties wat betreft deelrenovaties of totaalrenovaties van uw keuken. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U zult versteld staan van de mogelijkheden die De Foliedokter en ACP Keukenrenovaties u kunnen bieden.
Contactformulier Stel hier uw vragen
Verstuur uw vragen * Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Ottenheijm

" Ze hebben netjes alles afgewerkt Alles volgens afspraak. Daar kun je van opaan. Zeker een aanrader,wij krijgen leuke reactie op onze nieuwe oude keuken Bedankt "

Emmy Boosten Marco Van Duinen

" Wij hebben de keuken laten vernieuwen Nieuwe deuren En de rest antrasiet geverft en gespoten We zijn er supper blij mee Perfect en zeer netjes gewerkt En zo mooi geworden Ik adviseer iedereen deze Geweldige firma En supper leuke mensen Dank je wel we zijn heel gelukkig Groetjes Marco Emmy Boosten Van Duinen Uit Sittard "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.