Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Overige werkzaamheden

De Foliedokter heeft in het zuiden van ons land inmiddels een goede naam opgebouwd. Van Tilburg tot aan Nijmegen en van Mook tot aan Maastricht. Wij hebben een reputatie opgebouwd als vakkundige renovatoren van beschadigde keukenonderdelen, zoals keukendeurtjes, keukenkastjes en keukenfrontjes.
 
 

Ontdek vrijblijvend de mogelijkheden

 

Meer dan alleen keukendeurtjes vervangen

Wilt u niet alleen uw keukendeurtjes laten repareren of vervangen, maar denkt u er aan om meer te laten doen?
 
Denk dan bijvoorbeeld o.a aan:
  • Apparatuur vervangen en/of toevoegen
  • Indeling veranderen
  • Kastjes vervangen voor ladesystemen
  • Aanrechtblad/werkblad vervangen
  • Achterwand vervangen
  • Keuken moderniseren
  • Deelrenovatie
  • Totaalrenovatie

keuken modern blauw wit aanrechtblad

Keukenrenovatie door één specialist

Doordat De Foliedokter een onderdeel is van ACP Keukenrenovaties zijn wij ook hier volledig in thuis! Wij leveren alle werkbladen en inbouwapparatuur en maken aanpassingen of uitbreidingen van uw keuken volledig naar uw wens en vraag. Neem gerust eens een kijkje op onze keukenrenovatie website.
 
We kijken graag met u naar de opties wat betreft deelrenovaties of totaalrenovaties van uw keuken. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U zult versteld staan van de mogelijkheden die De Foliedokter en ACP Keukenrenovaties u kunnen bieden.
Contactformulier Stel hier uw vragen
* Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Twan Verhaagh

" Wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze keuken. De keuken is als nieuw en mooi aangepast aan onze wensen. Er is door Jan en Patrick super netjes gewerkt, op zulke werknemers mag je trots zijn! "

Familie van der Veeke

" De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via het internet kwamen we terecht bij de foliedokter. na een bezoek aan de schowroom en een gesprek hebben we dezelfde avond nog besloten om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. BEDANKT! "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.