Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Montageservice

Wanneer u twee linkerhanden heeft en totaal niet handig bent, wat kunnen we dan voor u betekenen? Of wellicht bent u wel degelijk heel handig met het zelfstandig uitvoeren van klussen, maar heeft u daar niet altijd evenveel zin en tijd voor? In dat geval denkt De Foliedokter heel graag met u mee. Wij zijn zeer servicegericht. Wij staan in de regio, mede dankzij onze vele uiterst tevreden klanten, bekend als de servicegerichte keukenrenovatiespecialist.
 

Ontdek vrijblijvend de mogelijkheden

 

Reparatie van keukendeurtjes folie: all-in service

Indien u graag gebruik wilt maken van de mogelijkheid dat wij u compleet ontzorgen in alles dan is dat uiteraard mogelijk. Wij komen dan met onze servicebus bij u aan huis. We zullen dan voor u de demontage- en montagewerkzaamheden verzorgen, dat is voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen deze werkzaamheden opnemen in de opdracht en zullen vervolgens een prijs maken voor de complete klus. Hierbij bent u verzekerd van een vakman die ter plekke de werkzaamheden voor u uitvoert én alles weer netjes opgeruimd achterlaat. 
 
keuken wit modern gasfornuis ketel beton tegel wand
 

Als we er tóch zijn...

Heeft u nog extra werkzaamheden in de keuken? Zin er wat zaken die nog altijd op de planning staan, maar waar u eigenlijk nooit aan toekomt? Ook dit soort werkzaamheden kunt u gerust bij ons aangeven, dan kunnen deze ook worden meegenomen in de offerte. Op deze manier kunnen we alles in één keer geheel goed en volledig naar uw wens afronden. Denk hierbij aan klussen als het  afkitten van het werkblad, het plaatsen van een nieuwe kraan of het repareren van een afvoer. Bel of mail ons gerust met uw vragen over uw keuken. We komen graag eens geheel vrijblijvend bij u thuis om samen de situatie te bekijken en de mogelijkheden met u door te nemen.
Contactformulier Stel hier uw vragen
* Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Fam. van Dun

" December 2021 keukendeurtjes van folie laten ontdoen en in gewenste kleur laten spuiten en we zijn zeer tevreden. Hulde verder aan Jan die de demontage en montage op een keurige en zorgvuldige wijze verzorgde. "

Twan Verhaagh

" Wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze keuken. De keuken is als nieuw en mooi aangepast aan onze wensen. Er is door Jan en Patrick super netjes gewerkt, op zulke werknemers mag je trots zijn! "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.