Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Nieuwe keukenfrontjes

Uw keuken functioneert naar behoren, maar de keukenfrontjes zijn beschadigd of de folie laat los. Het is een reden waardoor u niet meer geniet van uw keuken en op zoek wilt gaan naar een nieuwe. Helemaal niet nodig! Door nieuwe keukenfrontjes te kiezen heeft u in een mum van tijd een nieuwe uitziende keuken die weer jaren meegaat.

nieuwe keukenfrontjes geplaatst in een keuken

Nieuwe keukenfrontjes door te laten spuiten

Veel keukens hebben een beschermende folie laag op de keukenfrontjes. De folie blijft in de eerste jaren na aanschaf van de keuken mooi zitten, maar dit verandert na verloop van tijd. Door de invloeden van vocht, temperatuur en het gebruik van de keuken, kan de folie loslaten of scheuren. U kunt er dan voor kiezen om de keukenfrontjes te laten beplakken met folie, met een risico op wederom scheurend of loslatend folie. De Foliedokter maakt geen gebruik van folie, maar knapt uw keukenfrontjes op door ze te spuiten. Door het gebruik van kwaliteit lak, krijgt u keukenfrontjes die er als nieuw uitzien. U zult jaren weer plezier hebben van uw keuken.

Nieuwe keukenfrontjes: hoe gaat het in zijn werk?

Om nieuwe keukenfrontjes te creëren, bespuiten we de deuren met kwaliteit lak. Om de lak goed te laten hechten op de deuren ontdoen wij als eerste de keukenfrontjes van folie en lijm. Nadat er een goede ondergrond is gecreëerd, worden de keukenfrontjes met kwaliteit lak bespoten. U bepaalt zelf in welke kleur uw keukenfrontjes worden gespoten. Door ons grote scala aan kleuren kunnen wij de keukenfrontjes nagenoeg in dezelfde kleur als uw huidige keuken spuiten of juist een gehele nieuwe look geven. Het gehele proces verloopt in goed overleg met als resultaat een verbluffend nieuw uitziende keuken.

Maak direct GRATIS 1e afspraak

De Foliedokter zorgt voor nieuwe keukenfrontjes

Wilt u nieuwe keukenfrontjes voor uw keuken? De Foliedokter helpt u bij het renoveren van uw keukendeuren. We komen dan ook graag bij u thuis om uw keuken te bekijken en te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. De Foliedokter is werkzaam in Limburg, Oost-Brabant en Zuid-Gelderland. Neem contact op met de Foliedokter.

Contactformulier Stel hier uw vragen
* Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Familie Tillemans

" We zijn zéér tevreden! De Foliedokter gaat altijd op zoek naar een oplossing en werkt zeer secuur. Ook zijn we erg blij met de werkwijze en het resultaat. We gaan jullie zeker aanbevelen bij onze familie en kennissen "

Familie van der Veeke

" De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via het internet kwamen we terecht bij de foliedokter. na een bezoek aan de schowroom en een gesprek hebben we dezelfde avond nog besloten om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. BEDANKT! "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.