Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Renovatie keukendeurtjes

Uit ervaring kunnen wij u verzekeren dat, wanneer uw keukenfolie begint los te laten van uw keukendeurtjes, dit zich binnen afzienbare tijd verspreidt over de gehele keuken. Waarom zou u er voor kiezen om uw keuken te renoveren door middel van onze lak techniek in plaats van het plakken van nieuwe folie? We lichten het graag toe.

Maak direct GRATIS 1e afspraak

Keukendeurtjes renovatie: probleemoplossend, eenvoudig én betaalbaar

Keukendeurtjes hebben een grote invloed op de uitstraling van uw keuken. Heeft u last van keukenfolie die loslaat? Begint te scheuren? Of waarbij zich luchtbellen vormen onder de folie? Dan bent u bij De Foliedokter aan het juiste adres. Wij verwijderen de folie en spuiten de keukendeurtjes over met lak. Dit resulteert in een betaalbare keuken deuren renovatie waarbij u in één keer verlost bent van een terugkomend probleem.

Waarom lak gebruiken om uw keukendeurtjes te renoveren?

De folie op uw keukendeurtjes dient als beschermlaag. Wist u dat keukenkastjes niet helemaal van hout worden gemaakt om zo het gewicht en de kosten laag te houden? Keukendeurtjes worden geproduceerd van een lichtere, voordeligere en waterbestendige houtsoort. Deze houtsoort wordt vervolgens overgetrokken met folie, die als beschermende laag dient. De folie wordt met lijm aan de keukendeurtjes vastgelijmd. Op het eerste oog is dit een functionele én voordelige manier om ieder soort keuken te voorzien van nieuwe folie. Dit betekent echter wel dat er een groot nadeel kleeft aan deze techniek: door temperatuurverschillen en/of vocht kan de folie kan loslaten of gaan scheuren. Het is een logisch proces, doordat de folie zal uitzetten en weer krimpen door temperatuur verschillen en vocht. Uiteindelijk zal dit vrijwel iedere keukeneigenaar overkomen. U kunt er voor kiezen om uw keukendeurtjes te renoveren door opnieuw voor folie te kiezen die na verloop van tijd weer zal loslaten of scheuren, maar door het overspuiten van uw keuken bent u in een klap van alle ellende af!

Renovatie is vernieuwing!

Bent u bang dat de schade aan uw keuken van dusdanige omvang is dat die niet meer gerenoveerd kan worden? Contacteer ons altijd voordat u op zoek gaat naar een nieuwe keuken. Doordat De Foliedokter een onderdeel is van ACP Keukenrenovaties kunt u bij ons voor veel meer terecht dan alleen spuitwerk voor keukenfrontjes. Wij bieden een full service aanbod aan advies en werkzaamheden om uw keuken te renoveren, repareren of zelfs te vervangen!

Welke wensen u ook heeft, wij zullen meedenken in het gehele proces en zullen u uiteindelijk een passende oplossing kunnen aanbieden! Keukenrenovatie of een nieuwe keuken? Contacteer ons vandaag nog en vertel al uw wensen via het contactformulier. De Foliedokter neemt vervolgens contact met u op om samen naar de mogelijkheden te kijken, dit altijd geheel gratis en vrijblijvend!

Contactformulier Stel hier uw vragen
Verstuur uw vragen * Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Mieke Claessen-Geelen

" We zijn zeer tevreden met de renovatie van onze keuken. Keurig werk geleverd en prima advies gekregen. Wij bevelen hen zeker aan. Bedankt ! "

M. van der Meer

" Helemaal blij met mijn "nieuwe" oude keuken. Hebben onze oude keukendeurtjes (met folie) in een nieuwe kleur laten spuiten. Het resultaat is prachtig! Geen verkooppraatjes, goede afspraken die netjes nagekomen worden, vakkundig en vriendelijk personeel... hier een super tevreden klant!! "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.