Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Keukendeurtjes opknappen

De keuken is één van de meest bezochte plekken van uw woning. Doordat u hier dagelijks de nodige uren doorbrengt is het logisch dat er na verloop van tijd gebruikssporen zichtbaar beginnen te worden. Het opknappen of vervangen van keukenonderdelen, zoals keukendeurtjes kan een prijzige ingreep zijn. Echter, er is een voordeliger en efficiënter alternatief. Het beplakken met folie van de keukendeur zorgt er namelijk voor dat u in een fractie een nieuw uitziende keuken heeft. Keukendeurtjes opknappen was nog nooit zo voordelig én eenvoudig. Of is het toch zo dat goedkoop dan duurkoop is? Foliedeurtjes zijn namelijk vatbaar voor slijtage, ook als u ze zelf heeft beplakt. De Foliedokter heeft een andere én betere oplossing voor keukendeurtjes opknappen, we leggen het graag uit, lees snel verder.

keukendeurtjes laten opknappen via de foliedokter

Keukendeurtjes opknappen met De Foliedokter?

De Foliedokter is gericht op consumenten die problemen ervaren in de keuken met betrekking tot loslatende folie. Veel keukens zijn namelijk voorzien van keukendeuren die voorzien zijn van een laag folie. Deze laag folie heeft een beschermende functie voor uw keuken. Echter kunnen grote temperatuurwisselingen en vocht in een keuken ervoor zorgen dat u uw keukendeurtjes moet opknappen. Deurtjes kunnen vanwege hoge temperatuurwisselingen namelijk gaan uitzetten of inkrimpen. Dit heeft als gevolg dat de lijm en folie gaan loslaten. Ook het vocht in een keuken, afkomstig van onder andere vaatwassers, ovens of waterkokers kan zorgen voor vocht in de deurtjes. De folie gaat als gevolg bobbelen, loslaten of zelfs scheuren. Dit alles heeft keukendeurtjes opknappen tot gevolg.

Het opknappen is iets dat u zelf kunt doen, maar ook kunt uitbesteden. Zo kunt u De Foliedokter raadplegen. De Foliedokter is namelijk gespecialiseerd in keukendeurtjes opknappen. Door de folie te verwijderen en vervolgens in een nieuwe kleur over te spuiten creëert De Foliedokter een degelijker en duurzamer eindresultaat.

Maak direct GRATIS 1e afspraak

De Foliedokter voor al uw keukenrenovaties!

U kunt De Foliedokter raadplegen voor vrijwel al uw keukenrenovaties met betrekking tot keukendeurtjes, keukenkastjes of keukenfrontjes. De Foliedokter is met name actief in de regio Noord-Brabant en Limburg. Nieuwsgierig wat De Foliedokter voor u kan betekenen met betrekking tot keukendeurtjes opknappen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Vul vandaag nog uw gegevens in en De Foliedokter neemt contact met u op. Geheel vrijblijvend komt De Foliedokter graag bij u langs wanneer het u schikt om de mogelijkheden voor uw keuken te bespreken.

Contactformulier Stel hier uw vragen
* Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Mieke Claessen-Geelen

" We zijn zeer tevreden met de renovatie van onze keuken. Keurig werk geleverd en prima advies gekregen. Wij bevelen hen zeker aan. Bedankt ! "

Familie Tillemans

" We zijn zéér tevreden! De Foliedokter gaat altijd op zoek naar een oplossing en werkt zeer secuur. Ook zijn we erg blij met de werkwijze en het resultaat. We gaan jullie zeker aanbevelen bij onze familie en kennissen "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.