Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie is een erg ruim begrip. De redenen om te kiezen voor keuken renovatie zijn dan ook zeer divers. Mogelijk heeft u een bestaande woning met een gedateerde keuken of heeft u juist een nieuwbouwwoning, maar doen er zich toch al relatief snel wat problemen voor bij een jonge keuken. De mogelijkheden voor een keukenrenovatie zijn legio.

De hele keuken renoveren of slechts enkele onderdelen?

De keuze is natuurlijk geheel aan u, maar heel vaak is het helemaal niet nodig om een complete keuken te renoveren. Meestal zijn het slechts enkele elementen die versleten zijn of waar problemen mee zijn, waardoor men ze wil vervangen. Veel voorkomende onderdelen die gerenoveerd worden aan een keuken, zijn de deurgrepen van de keukenkastjes, nieuwe frontjes van keukendeurtjes of de keukendeurtjes zelf. Daarnaast wordt ook het werkblad regelmatig gerenoveerd, vaak in combinatie met de spoelbak en kraan. Het kan ook wenselijk zijn om de inbouwapparatuur te vernieuwen, zeker als deze al meer dan 15 jaar meegaan en wat mankementen vertonen.

Maak direct GRATIS 1e afspraak

Keukenrenovatie: renoveren keuken deurtjes

Laten we dieper ingaan op een specifiek aspect van keukenrenovatie: het renoveren van keukendeurtjes. De keukenkastjes worden namelijk verrreweg het meest gebruikt van alle onderdelen. Daarnaast zijn de keukenkastjes en keukendeurtjes gevoelig voor extreme temperatuurwisselingen en voor vocht. Teveel vochtige omstandigheden zijn niet goed voor de veelal MDF keukendeurtjes. Wanneer men structureel en lang de oven of magnetron en de vaatwasser open laat staan dan trekt er veel te veel hitte of vocht in deze deurtjes. Het gevolg is dat de deurtjes zullen gaan uitzetten. Alles tezamen zorgt dit ervoor dat de lijm loslaat en dat de folie van de keukendeurtjes zal gaan bobbelen, scheuren en zelfs uiteindelijk zal gaan loslaten. Heeft u te maken met loslatende folie van keukendeurtjes dan is dit een goed moment om te kiezen voor renovatie van keuken deurtjes.

 

strak vormgegeven keuken met vernieuwde keukenkastjes

 

Renovatie keuken: folie vervangen van keukenkastjes

Hoe gaat het renoveren van keukenkastjes folie in zijn werk? U kunt natuurlijk de huidige folie verwijderen van de keukendeurtjes en vervolgens gaan vervangen door nieuwe folie. Op den duur is er grote kans dat ook deze nieuwe folie weer gaat loslaten of scheuren en dan heeft u weer hetzelfde probleem. Wat kunt u dan beter doen? Laat De Foliedokter zich erover buigen!

De Foliedokter: voor renovatie keuken deurtjes

Met zijn jarenlange ervaring kan De Foliedokter een deskundig oordeel vellen over de staat van uw keukendeurtjes en heeft hij altijd een passende oplossing paraat. Natuurlijk, elke keuken is uniek en daarom komt De Foliedokter dan ook graag bij u thuis kijken wat er precies aan de hand is met uw keuken en folie van de keukenkastjes. Keukenrenovatie van de complete keuken zal niet nodig zijn, u bent vaak veel voordeliger uit met de hulp van De Foliedokter. Laat uw gegevens achter en De Foliedokter bespreekt geheel vrijblijvend met u samen wat de mogelijkheden zijn op een dag en tijd dat het u uitkomt.

Contactformulier Stel hier uw vragen
Verstuur uw vragen * Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Fam. Ramakers

" We zijn zeer tevreden met de renovatie van onze keuken. We kregen een goed advies, namen de tijd bij het kijken, kregen overal een eerlijk antwoord op, ze smeren je ook niks aan, zijn niet opdringerig en alles werd goed uitgelegd. Alles verliep volgens afspraak. Bedankt hiervoor. De kastjes zien er als nieuw uit. Zeer goed en vakkundig gedaan. Zeer vriendelijk personeel, keukenkastjes werden netjes en vakkundig terug geplaatst. Alles werd netjes afgewerkt. Er werd zelfs op de kleine details gelet. Jan bedankt. We zijn zeer tevreden met onze "nieuwe" keuken. Wij bevelen hen zeer zeker aan. "

Marijke Quint

" Geweldig resultaat. Weer een mooie gerenoveerde keuken met gespoten deurtjes, nieuw aanrechtblad, nieuwe rvs plint en nieuwe afzuigkap. Goede kwaliteit, en ervaren monteur en alles volgens afspraak. Echt een goede aanrader!! "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.