Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Keukenkastjes vervangen

Krassen, scheuren of folie die langzamerhand loslaat; keukenkastjes hebben veel te verduren. De aanblik van beschadigde keukenkastjes is natuurlijk geen gezicht en u wilt dan ook graag op zoek naar een nieuwe keuken. Zonde! Want de meeste keukens zijn nog van prima kwaliteit en functioneren naar behoren. De keukenkastjes vervangen is een veel simpelere en goedkopere oplossing om uw keuken te vernieuwen. De Foliedokter kan u daarbij helpen.

witte keukenkastjes waarvan de folie is vervangen

Wanneer keukenkastjes vervangen?

Een veelvoorkomend probleem is dat de folie van keukenkastjes loslaat, gaat bobbelen, verkleurt of zelfs scheurt. Door temperatuurwisselingen en vocht wordt de lijm onder de folie immers week, wat het loslaten van folie tot gevolg heeft. Een goede reden om dan uw keukenkastjes te vervangen. Niet alleen is het vervangen van keukenkastjes een stuk goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe keuken, het vergt ook veel minder inspanning. U staat niet in de puinhoop van de verbouwing en heeft geen stress voor het uitzoeken van een nieuwe keuken. Bij het vervangen van keukenkastjes worden de keukenkastjes slecht gedemonteerd en na vervanging weer bevestigd. Binnen no time geniet u van uw nieuwe keuken. Uw keukendeurtjes renoveren door De Foliedokter!

Keukenkastjes vervangen: laat ze spuiten

Het vervangen van keukenkastjes kan op meerdere manieren worden gedaan. Bij loslatend of scheurend folie denkt men snel aan de keukenkastjes opnieuw laten beplakken met folie. Dit kan ertoe leiden dat de folie wederom loslaat of gaat scheuren. Een betere oplossing is het spuiten van de keukenkastjes. De Foliedokter ontdoet uw keukenkastjes van resterende folie en lijm en spuit de kasten vervolgens met kwaliteit lak. Wij beschikken over een groot aanbod aan kleuren, waardoor wij de keukenkastjes vrijwel in dezelfde kleur als het bestaande keukenblok kunnen spuiten. Bent u toe aan een nieuwe frisse look voor uw keukenkastjes? Geen probleem. In een persoonlijk gesprek horen we graag uw wensen voor het vervangen van de keukenkastjes. Op basis daarvan gaan wij aan de slag, met als eindresultaat: duurzame nieuwe keukenkastjes.

Maak direct GRATIS 1e afspraak

De Foliedokter vervangt uw keukenkastjes

Benieuwd wat de Foliedokter voor u kan betekenen? Maak gratis een afspraak. We komen graag bij u thuis om uw keuken en de daarbij horende mogelijkheden tot vervanging te bespreken.

Heeft u een grotere renovatie van uw keuken voor ogen? Ook dan kunt u bij de Foliedokter terecht. De Foliedokter is onderdeel van ACP Keukenrenovaties, die jaren ervaring heeft op het gebied van keukenrenovaties. We helpen u dan ook graag verder bij uw keukenrenovatie. Neem nog vandaag contact met ons op. We zijn werkzaam in Oost-Brabant, Limburg en Nijmegen.

Contactformulier Stel hier uw vragen
Verstuur uw vragen * Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Geert & michelle

" Goed advies, meedenkend en keurig afgehandeld. Fijne mensen, echte vaklui Een echte aanrader "

Familie van der Veeke

" De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via het internet kwamen we terecht bij de foliedokter. na een bezoek aan de schowroom en een gesprek hebben we dezelfde avond nog besloten om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. BEDANKT! "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.