Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Keukenkastjes vervangen

Krassen, scheuren of loslatende folie zijn veelvoorkomende problemen bij keukenkastjes. De aanblik van beschadigde keukenkastjes is natuurlijk geen gezicht en u wilt dan ook graag op zoek naar een nieuwe keuken. Zonde! Want in veel gevallen zijn de keukenkastjes nog van goede kwaliteit en functioneren ze prima. Het vervangen van alleen de keukenkastjes is een eenvoudigere en kostenefficiëntere oplossing om uw keuken een nieuwe uitstraling te geven. De Foliedokter staat klaar om u daarbij te helpen.

witte keukenkastjes waarvan de folie is vervangen

Wanneer keukenkastjes vervangen?

Een veelvoorkomend probleem is dat de folie van keukenkastjes loslaat, gaat bobbelen, verkleurt of zelfs scheurt. Door temperatuurwisselingen en vocht wordt de lijm onder de folie immers week, wat het loslaten van folie tot gevolg heeft. Dit kan een teken zijn dat het tijd is om uw keukenkastjes te vervangen. Het vervangen van keukenkastjes is niet alleen een kostenefficiëntere oplossing dan het aanschaffen van een nieuwe keuken, maar het vergt ook veel minder inspanning. U vermijdt de rommel en stress van een volledige keukenverbouwing en hoeft geen tijd te besteden aan het uitzoeken van een nieuwe keuken. Bij het vervangen van keukenkastjes worden ze simpelweg gedemonteerd en vervangen, waardoor u snel van een vernieuwde keuken kunt genieten. Laat uw keukendeurtjes renoveren door De Foliedokter!

Keukenkastjes vervangen: laat ze spuiten

Het vervangen van keukenkastjes kan op meerdere manieren worden gedaan. Bij loslatend of scheurend folie denkt men snel aan de keukenkastjes opnieuw laten beplakken met folie. Dit kan ertoe leiden dat de folie wederom loslaat of gaat scheuren. Een betere oplossing is het spuiten van de keukenkastjes. Bij De Foliedokter verwijderen we eerst alle resterende folie en lijm van de kastjes, waarna we ze professioneel spuiten met hoogwaardige lak. Met ons uitgebreide kleurenaanbod kunnen we de keukenkastjes vrijwel in dezelfde kleur als het bestaande keukenblok spuiten. Als u op zoek bent naar een nieuwe, frisse look voor uw keukenkastjes, bent u bij ons aan het juiste adres. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag uw wensen voor het vervangen van de keukenkastjes, zodat we ze kunnen transformeren tot duurzame nieuwe exemplaren.

Maak direct GRATIS 1e afspraak

Keukenkastjes vervangen: waarom kiezen voor De Foliedokter?

Bij De Foliedokter staan we garant voor vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een professionele aanpak van het vervangen van uw keukenkastjes, waarbij we streven naar het hoogst mogelijke resultaat. Bovendien bieden we een uitstekende service en staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Met De Foliedokter kunt u rekenen op een zorgeloze en succesvolle renovatie van uw keukenkastjes, waarbij we streven naar een resultaat dat u jarenlang zal plezieren. Kies voor De Foliedokter voor vakmanschap en kwaliteit in het vervangen van keukenkastjes, inclusief het vervangen van folie.
 

De Foliedokter vervangt uw keukenkastjes

Benieuwd wat de Foliedokter voor u kan betekenen? Maak gratis een afspraak en wij komen graag bij u thuis om uw keuken en de mogelijkheden voor vervanging te bespreken.

Heeft u een grotere renovatie van uw keuken in gedachten? Ook dan kunt u bij De Foliedokter terecht. Als onderdeel van ACP Keukenrenovaties, met jarenlange ervaring op het gebied van keukenrenovaties, helpen we u graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op. We bedienen de regio's Oost-Brabant, Limburg en Nijmegen.
Contactformulier Stel hier uw vragen
Verstuur uw vragen * Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
hanny&jack hermens

" superblij met onze nieuwe keuken! dit bedrijf is echt een aanrader! we kregen heel goed advies,en zeer vriendelijke mensen! heel netjes gewerkt,en niks is hun teveel! Patrick,Jan,Marcel en Joop hartstikke bedankt,we zullen jullie bij iedereen aanbevelen!!!! "

Arie en Nelly van Oudheusden

" Heel erg tevreden, mijn keukenkastjes zien er geweldig uit, krijg nu al complimenten. Ook de service, de demontage en montage waren uitstekend. Zonodig zal ik jullie beslist aanraden. Een extra compliment voor de monteur, JAN BEDANKT "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.