Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Keukendeurtjes folie

Veel keukendeurtjes bevatten een beschermende folie laag. In de beginjaren van een nieuwe keuken plakt de folie nog keurig op de keukendeurtjes, maar na jaren van intensief keukengebruik laat de folie los of gaat het scheuren. De slordige blik van de keukendeurtjes zorgt ervoor dat u niet meer van uw keuken kunt genieten. Dan is het tijd om de folie van uw keukendeurtjes te vervangen door de Foliedokter.

Maak direct GRATIS 1e afspraak

De nadelen van keukendeurtjes met folie

Een veel voorkomend probleem bij keukendeurtjes met folie is de broosheid van het materiaal. Niet alleen zijn krassen en deuken makkelijk zichtbaar, maar de lijm onder de folie wordt bij blootstelling aan temperatuurschommelingen en vocht zwak. Het zorgt ervoor dat de folie loslaat, scheurt of gaat bobbelen. U kunt er dan voor kiezen om de folie op de keukendeurtjes te laten vervangen voor nieuwe folie. De kans is echter aannemelijk dat de keukendeurtjes binnen enkele jaren wederom aan vervanging toe zijn. In plaats daarvan kunt u ook de keukendeurtjes met folie overspuiten. Een oplossing die niet alleen duurzaam is, maar ook een prachtig resultaat geeft.

Keukendeurtjes met folie vervangen

De Foliedokter helpt u graag bij de keukendeurtjes met folie vervangen. Hoe wij te werk gaan? Wij verwijderen eerst de resterende folie en lijm van de keukendeurtjes. Vervolgens spuiten we de keukendeurtjes met topkwaliteit lak. Of u nu op zoek bent naar dezelfde kleur verf die past bij het keukenblok of geheel een nieuwe stijl wilt kiezen; door het ruim aanbod aan kleuren past er altijd een kleur bij uw wensen. We luisteren dan ook graag in een persoonlijk gesprek naar uw wensen en stijl bij het vervangen van uw keukendeurtjes met folie.

Folie keukendeurtjes vervangen? Maak vrijblijvend een afspraak

Door het spuiten van folie keukendeurtjes heeft u in een mum van tijd een nieuwe uitziende keuken. Wilt u graag uw folie keukendeurtjes laten vervangen of bent u benieuwd naar wat De Foliedokter voor u kan betekenen? Maak nu vrijblijvend een afspraak. Wij komen graag bij u thuis en nemen de tijd om de mogelijkheden te bespreken.

Naast het vervangen van keukendeurtjes met folie is De Foliedokter er ook voor een grote keukenrenovatie. De Foliedokter is onderdeel van ACP Keukenrenovaties, met jaren aan ervaring in het renoveren van keukens. Van het vervangen van een keukenblad  tot aanpassing of uitbreiding van uw keuken: bij ACP Keukenrenovaties kan het allemaal. We staan graag voor u klaar.

Contactformulier Stel hier uw vragen
Verstuur uw vragen * Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Emmy Boosten Marco Van Duinen

" Wij hebben de keuken laten vernieuwen Nieuwe deuren En de rest antrasiet geverft en gespoten We zijn er supper blij mee Perfect en zeer netjes gewerkt En zo mooi geworden Ik adviseer iedereen deze Geweldige firma En supper leuke mensen Dank je wel we zijn heel gelukkig Groetjes Marco Emmy Boosten Van Duinen Uit Sittard "

Mieke Claessen-Geelen

" We zijn zeer tevreden met de renovatie van onze keuken. Keurig werk geleverd en prima advies gekregen. Wij bevelen hen zeker aan. Bedankt ! "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.