Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Keukenfrontjes vervangen

U heeft een aantal jaren geleden een keuken aangeschaft, een prijzige keuken van uitstekende kwaliteit. Dit werd u immers verteld, maar plots komt u tot een vervelende ontdekking: de folie van uw keukenfrontjes laat los. Het aanschaffen van een keuken is een forse investering waarvan u vele jaren wilt én hoort te genieten. Helaas is het loslaten van de folie op uw keukenfrontjes een veel voorkomend probleem. De foliedokter helpt u om uw keuken stralend te houden door het probleem van de loslatende folie aan te pakken: keukenfrontjes vervangen!

Maak direct GRATIS 1e afspraak

Folie op uw keukenfrontjes?

Bij de aankoop van een nieuwe keuken staan veel mensen er niet bij stil dat de door hen aangeschafte keuken niet helemaal van hout is. Het is namelijk zo dat in veel gevallen keukens worden gemaakt van een lichte, voordelige en waterbestendige houtsoort. Het keukenfrontje wordt vervolgens beplakt met een folie die duurzaam en kwalitatief hoogwaardig is. Een werkwijze die niet alleen praktisch gezien positief uitpakt door dat de keuken veel lichter en duurzamer is in zijn algemeen, maar ook voor de consument veel voordeliger is.

Laat de folie op uw keukenfrontje los? Keukenkast frontjes vervangen!

De folietechniek klinkt positief in uw oren en wij willen deze ervaring ook positief voor u behouden. De folietechniek wordt bevestigd door middel van lijm. Lijm kan uiteraard na loop van tijd loslaten. Het loslaten van de folie op uw keukenfrontje is een vervelende kwestie. Niet alleen voor het oog, maar ook kan dit schade toebrengen aan uw keuken. In dat geval is het tijd om keukenfrontjes te vervangen.

Loslatende folie – oorzaken

Loslatende folie op keukenfrontjes is vaak het gevolg van slijtage of een vochtige omgeving. Als de folie onjuist is aangebracht is dit te merken aan de korte periode vanaf aanschaf tot de eerste tekenen van het loslaten van de folie. Mits dit het geval is, wijst dit vaak op een fabrieksfout en kan de schade meestal worden gedekt door de garantie.

Omdat de folie is bevestigd met lijm is vocht een gevaarlijke tegenstander voor uw keukenfrontjes. Vocht komt weliswaar in elke keuken voor. Denk aan vocht door een openstaande vaatwasser, oven of de waterkoker. Hiertegen zou in principe iedere folie op keukenfrontjes bestand moeten zijn. Wanneer het vochtpercentage hoger is dan normaal, kan dit schade toebrengen aan de folie op uw keukenfrontjes. Niet alleen vocht, maar ook temperatuurschommelingen kunnen schade toebrengen. De folie op de keukenfrontjes kan krimpen of juist uitdijen door temperatuur veranderingen.

Foliedokter helpt uw keukenfrontjes te vervangen!

Moet u uw hele keukenfrontje vervangen? Het antwoord hierop is heel simpel: met de service van de Foliedokter hoeft u uw keukenfrontje niet volledig te vervangen. Wij hanteren een techniek waarbij we de folie van de keukenfrontjes verwijderen en deze vervangen door een kwalitatieve en hoogwaardige laklaag. Heeft u maar bij één keukenkastje last van loslatende folie? Door het diverse en ruime aanbod van verfkleuren zorgen wij ervoor dat het te vervangen keukenfrontje nagenoeg in dezelfde kleur wordt overgespoten als de kleur van de keukenfrontjes met folietechniek. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om alle keukenfrontjes in één keer bij ons aan te bieden, wij vervangen de keukenfrontjes dan allemaal en voorzien ze van een mooie laklaag.

Heeft u last van loszittende folie op uw keukenfrontje? Vul het contactformulier in voor een goede én betaalbare oplossing! De Foliedokter neemt vervolgens contact met u op om samen naar de mogelijkheden te kijken, geheel gratis en vrijblijvend.

Contactformulier Stel hier uw vragen
Verstuur uw vragen * Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Fam. van Dun

" December 2021 keukendeurtjes van folie laten ontdoen en in gewenste kleur laten spuiten en we zijn zeer tevreden. Hulde verder aan Jan die de demontage en montage op een keurige en zorgvuldige wijze verzorgde. "

Twan Verhaagh

" Wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze keuken. De keuken is als nieuw en mooi aangepast aan onze wensen. Er is door Jan en Patrick super netjes gewerkt, op zulke werknemers mag je trots zijn! "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.