Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Uw keukenkastjes spuiten?

Wanneer de folie van uw keukenkastjes loslaat of scheurt, is in eerste instantie uw gedachte waarschijnlijk om een nieuwe keuken aan te schaffen. De meeste keukens zijn echter nog van prima kwaliteit, waardoor er een goedkoper, goed en snel alternatief bestaat: laat uw keukenkastjes spuiten. Na het spuiten zien uw keukenkastjes er als nieuw uit.

Maak direct GRATIS 1e afspraak

Snel een nieuwe keuken

Een keuken die beschermd is door folie ziet er de eerste jaren na aanschaf mooi uit. De lijm van de folie is echter gevoelig voor vocht, temperatuursverschillen en slijtage, waardoor de folie op een gegeven moment loslaat of gaat scheuren. Dan is het tijd om De Foliedokter te bellen en u te laten helpen. Wij kiezen er niet voor om keukenkastjes opnieuw te beplakken met folie, maar juist om keukenkastjes te spuiten. Dit bespaart tijd en geld door geen keukenfolie specialist te moeten contacteren en hiervoor extra kosten te moeten maken. Tevens is het spuiten van keukenkasten binnen één dag uitgevoerd. Het spuiten van keukenkasten is hiermee een snelle renovatie met kwaliteit als resultaat.

Keukenkasten laten spuiten: hoe werkt het?

Nadat wij in een persoonlijk gesprek besproken hebben hoe u uw keukenkasten graag wilt zien, gaan wij aan de slag om de keukenkasten te spuiten. Om een gladde ondergrond te creëren waar de lak goed aan hecht, is het ten eerste belangrijk om de keukenkasten te ontdoen van resterende folie- en lijmresten. Vervolgens spuiten wij met verf van de beste kwaliteit uw keukenkasten in een gewenste kleur. De lak is sneldrogend, waardoor u direct kunt genieten van uw nieuwe uitziende keuken.

De Foliedokter – ervaren en deskundige keukenrenovatie

Wilt u graag uw keukenkasten laten spuiten door een ervaren bedrijf? Of heeft u een grotere renovatie van uw keuken voor ogen? De Foliedokter is onderdeel van ACP Keukenrenovaties, die door jarenlange ervaring expert is op het gebied van keukenrenovaties. Wij helpen u dan ook graag verder bij een renovatie, van keukenkastjes tot een gehele keuken. Op basis van een persoonlijk gesprek komen wij tot de beste keukenrenovatie die past bij uw wensen en stijl. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak. De Foliedokter is werkzaam in Oost-Brabant, Limburg en Nijmegen.

Contactformulier Stel hier uw vragen
* Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Fam. Ramakers

" We zijn zeer tevreden met de renovatie van onze keuken. We kregen een goed advies, namen de tijd bij het kijken, kregen overal een eerlijk antwoord op, ze smeren je ook niks aan, zijn niet opdringerig en alles werd goed uitgelegd. Alles verliep volgens afspraak. Bedankt hiervoor. De kastjes zien er als nieuw uit. Zeer goed en vakkundig gedaan. Zeer vriendelijk personeel, keukenkastjes werden netjes en vakkundig terug geplaatst. Alles werd netjes afgewerkt. Er werd zelfs op de kleine details gelet. Jan bedankt. We zijn zeer tevreden met onze "nieuwe" keuken. Wij bevelen hen zeer zeker aan. "

Familie Tillemans

" We zijn zéér tevreden! De Foliedokter gaat altijd op zoek naar een oplossing en werkt zeer secuur. Ook zijn we erg blij met de werkwijze en het resultaat. We gaan jullie zeker aanbevelen bij onze familie en kennissen "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.