Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Onze diensten

De Foliedokter is uw uiterst betrouwbare en deskundige partner waar het aankomt op herstel en renovatie van uw keuken. De meeste klanten van ons ondervinden problemen met hun keuken. Dan gaat het vaak over het aanzicht van de keuken. De deurtjes van de keuken zijn niet mee rzo strak en mooi afgewerkt als in het begin. Keukenkastjes beginnen gebreken te vertonen, deurtjes hangen af, de opdekfolie begint aan de hoekjes los te laten, is op plaatsen gescheurd of er bevinden zich bobbels op het oppervlak van de keukenfrontjes.
 

Keukenrenovatie specialist

Gelukkig voor u kunt u dan terecht bij dé keukenrenovatiespecialist van Zuid-Nederland. Ons werkgebied bevindt zich grofweg binnen de driehoek Tilburg – Nijmegen – Maastricht. Wij draaien onze hand niet om voor het herstel van deze toch veel voorkomende problemen met keukens. Wij heten dan ook niet voor niks: De Foliedokter!

Wat betreft de door ons aangeboden diensten, daar vertellen wij u graag meer over. Sowieso in een persoonlijk gesprek bij u aan de keukentafel, maar ook hier online op onze website leggen wij uit wat we voor u kunnen betekenen en wat daarbij de verschillende mogelijkheden en opties zijn.  
 
 
Keukenkastjes die zijn overgespoten met lak
 

Doe het zelf

De ene keuken is de andere niet. Zo is het ook met onze klanten waarvoor wij hun keuken herstellen en zelfs verbeteren. Wanneer u zelf handig bent, thuis in uw privétijd wel eens vaker aan het klussen bent en wel raad weet met een gereedschapskist dan kunt u er voor kiezen om zelf enkele zaken uit te voeren. U kunt bij zulke doe-het-zelf werkzaamheden denken aan het zelfstandig demonteren van keukendeurtjes of keukenfrontjes. Nadat wij onze herstel- en reparatiewerkzaamheden hebben uitgevoerd, bent u ook in staat om de verbeterde keukendeurtjes wederom zelfstandig terug te monteren op uw keuken. Daarbij hoort ook dat u een of meerdere keukenonderdelen, vaak gaat het hierbij dan om de keukendeurtjes van de keukenkastjes, zelf naar ons toe brengt en weer ophaalt.
We begrijpen heel goed dat u als handige doe-het-zelver dit zelf wilt doen, daar denken wij dan graag in mee met u. Neem gerust eens vrijblijvend contact op met De Foliedokter. We kunnen dan telefonisch met u afstemmen wat er mogelijk is en wat het beste werkt, ook op het gebied van de planning.
 
Lees hier meer over doe-het-zelf
 

Montageservice

Bent u, in tegenstelling tot de doe-het-zelvende klant, niet zo handig? Of bent u misschien best handig en staat u wel te boek als doe-het-zelever maar heeft u gewoon geen zin of tijd om zelf aan de slag te gaan met uw keuken en daarbij onderdelen te monteren en demonteren? Geen enkel probleem. 

Voor de klanten van De Foliedokter wordt ook visite gereden. Zie het als onze service aan huis. Daarbij komen we bij u thuis en nemen u al het werk uit handen. U heeft werkelijk helemaal nergens omkijken naar. Alles wordt voor u geregeld door ons, van a tot z. 

We zorgen ervoor dat we vooraf bij u thuis de situatie komen bekijken. Daarbij kunnen we dan alle mogelijkheden doornemen om voor uw keukenproblemen een oplossing te vinden. We maken aan het eind een totaalprijs voor de complete klus. Bij De Foliedokter bent u in vakkundige handen, daar kunt u op vertrouwen. Afspraak is afspraak.
 
Lees hier meer over de montageservice.
 

Overige werkzaamheden

De Foliedokter is een onderdeel van ACP keukenrenovaties. De Foliedokter heeft zich, zoals de naam al doet vermoeden, volledig toegelegd op het laten repareren of vervangen van de folie van keukenonderdelen.

Naast het oplossen van deze veel voorkomende problemen in een keuken zijn wij deskundig om nog veel meer voor u te kunnen betekenen. Daarbij kunt u denken aan grotere en ingrijpendere wijzigingen aan uw keuken, zoals het vervangen of toevoegen van keukenapparatuur. We kunnen ook meedenken in en wijzigen van de indeling van de keuken. 

Behalve de keukenfrontjes en keukendeurtjes kunnen wij ook andere onderdelen van de keuken vervangen die aan slijtage onderhevig zijn. Voorbeelden hiervan zijn lademechanismen, hang- en sluitwerk, carrousels. Ook kunnen wij adviseren en optimaliseren op het gebied van aanrechtbladen en werkbladen, achterwanden, keukenkastjes.

We kijken graag met u naar de opties wat betreft deelrenovaties of totaalrenovaties van uw keuken. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U zult versteld staan van de mogelijkheden die De Foliedokter en ACP Keukenrenovaties u kunnen bieden.
 
Lees hier meer over de overige werkzaamheden.
 
Contactformulier Stel hier uw vragen
* Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Marijke Quint

" Geweldig resultaat. Weer een mooie gerenoveerde keuken met gespoten deurtjes, nieuw aanrechtblad, nieuwe rvs plint en nieuwe afzuigkap. Goede kwaliteit, en ervaren monteur en alles volgens afspraak. Echt een goede aanrader!! "

Familie van der Veeke

" De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via het internet kwamen we terecht bij de foliedokter. na een bezoek aan de schowroom en een gesprek hebben we dezelfde avond nog besloten om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. BEDANKT! "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.