Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Keukendeurtjes vernieuwen

Uw keuken is nog prima in orde, de apparatuur ook, maar u wilt eigenlijk alleen de keukendeurtjes laten vernieuwen. Misschien is de folie op de deurtjes gescheurd? Is de folie van de keukendeurtjes los aan het laten of zitten er bobbels op de deurtjes? Zijn er door de jaren heen kleurverschillen ontstaan tussen de keukendeurtjes onderling? Allemaal goede redenen om keukendeurtjes te vernieuwen. Daarbij hoeft echt niet de hele keuken te worden vervangen door een gloednieuwe keuken. Het is vaak voldoende om te kijken op welke manier de deurtjes van uw keuken het beste kunnen worden vernieuwd.

Maak direct GRATIS 1e afspraak

Keukendeurtjes vernieuwen doet u niet zelf

Uiteraard kunt u zelf aan de gang gaan met het vernieuwen van keukendeurtjes. Daar zijn verschillende manieren en materialen voor. Waar u zich op op oriënteert of waar u ook voor kiest qua aanpak om uw keukenkastdeurtjes op te knappen, het zal altijd een tijdrovende bezigheid zijn. Daarnaast moet er ook erg nauwkeurig en net worden gewerkt. Keukendeurtjes zijn tenslotte wel de beeldbepalende blikvangers van uw keuken, dus die moeten er gewoon perfect uitzien. Wilt u zelf wel beginnen aan de klus om uw eigen keukendeurtjes te gaan vernieuwen? Of kunt u dat beter overlaten aan een vakspecialist met verstand van zaken?

Laat keukendeurtjes vernieuwen door De Foliedokter

Ga voor het vernieuwen van keukendeurtjes liever naar De Foliedokter. Hij heeft jarenlange ervaring in het vernieuwen van keukendeurtjes waarvan de folie is beschadigd. De folie van de keukendeurtjes heeft krassen of bevat bobbels. De folie laat los aan de hoeken of randen of de folie is gescheurd. De Foliedokter is bekend met de problemen die zich voor kunnen doen en weet raad met een kwalitatieve oplossing.

De Foliedokter weet raad en vernieuwt keukendeurtjes gegarandeerd

Elke keuken heeft zijn eigen opstelling en zijn eigen indeling. Daarnaast heeft ook elke keuken zijn eigen problematiek. Dat vereist per geval een specifieke en specialistische aanpak. Laat hier uw gegevens achter en De Foliedokter neemt geheel vrijblijvend contact met u op. Hij maakt graag met u een afspraak om bij u thuis samen te bekijken wat voor uw keuken de mogelijkheden zijn, ook voor keukendeuren vernieuwen. Verzend vandaag nog uw gegevens!

Contactformulier Stel hier uw vragen
* Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Fam. Ramakers

" We zijn zeer tevreden met de renovatie van onze keuken. We kregen een goed advies, namen de tijd bij het kijken, kregen overal een eerlijk antwoord op, ze smeren je ook niks aan, zijn niet opdringerig en alles werd goed uitgelegd. Alles verliep volgens afspraak. Bedankt hiervoor. De kastjes zien er als nieuw uit. Zeer goed en vakkundig gedaan. Zeer vriendelijk personeel, keukenkastjes werden netjes en vakkundig terug geplaatst. Alles werd netjes afgewerkt. Er werd zelfs op de kleine details gelet. Jan bedankt. We zijn zeer tevreden met onze "nieuwe" keuken. Wij bevelen hen zeer zeker aan. "

Familie van der Veeke

" De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via het internet kwamen we terecht bij de foliedokter. na een bezoek aan de schowroom en een gesprek hebben we dezelfde avond nog besloten om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. BEDANKT! "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.