Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Keukenkastjes vernieuwen

Keukenkastjes vernieuwen is vaak niet nodig

Heeft u last van loszittende, scheurende, bobbelende verkleurde folie op uw keukenkastjes en denkt u erover na om uw keukenkastjes te vernieuwen? Contacteer dan altijd eerst de Foliedokter. Het vernieuwen van keukenkastjes is een prijzige ingreep wanneer je er voor kiest om nieuwe keukenkastjes te plaatsen. De Foliedokter hanteert een techniek die er voor zorgt dat u een kwalitatieve én betaalbare oplossing voor al uw folieproblemen binnen handbereik heeft!

Maak direct GRATIS 1e afspraak

Keukenrenovatie

Keukenkastjes zijn er in vele soorten en maten. Een ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen en dat is het feit dat keukenkastjes dagelijks gebruikt worden. Door het veelvuldige en intensieve gebruik kan er zichtbare schade ontstaan aan de keukenkastjes. Heeft u een keuken waarover u nog steeds tevreden bent, maar waarvan de folie op de fronten gaat scheuren of bobbelen? Contacteer dan eerst De Foliedokter voor u nieuwe keukenkastjes aanschaft. Door de expertise van De Foliedokter is het vervangen van uw keukenkastje vaak niet nodig!

Keukenkastjes vernieuwen: onze werkwijze

De Foliedokter biedt een kostenbesparende oplossing door een voor iedereen bereikbare manier van keukenrenovatie aan te bieden. Wij verwijderen de loslatende, scheurende, bobbelende of verkleurende folie én zorgen ervoor dat uw keukenkastjes worden overgespoten. Afhankelijk van wat u zelf wilt doen of wilt laten doen bieden wij een service die perfect bij u past en uw keuken als nieuw laat ogen.

 

keukenkastjes vernieuwd in deze keuken

 

Doe-het-zelf

Bent u een doe-het-zelver, maar heeft u nog nooit folie zelf verwijderd? Kies dan voor onze doe-het-zelf service om schade aan keukenfronten te vervangen. Bij deze service demonteert en monteert u uw eigen keukenfronten, zodat de Foliedokter vervolgens aan de slag kan om de folie te verwijderen en te voorzien van lak in uw gewenste kleur!

Montage

Heeft u geen tijd of geen ervaring met het demonteren en monteren van uw keukenkastjes? Geen probleem! De Foliedokter verzorgt ook de complete service: het demonteren van de keukenkastjes, het transport, het verwijderen van de folie, ontvetten, schuren en het meerdere malen spuiten van de lak in uw gewenste kleur.

De Foliedokter is een onderdeel van ACP keukenrenovaties. Wilt u meer dan de loszittende, scheurende of verkleurende folie verwijderen en vervangen door lak? Bekijk dan alle mogelijkheden op www.acpkeukenrenovaties.nl! Beschrijf al uw wensen in het contactformulier, zodat wij kunnen adviseren.

Contactformulier Stel hier uw vragen
* Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Familie van der Veeke

" De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via het internet kwamen we terecht bij de foliedokter. na een bezoek aan de schowroom en een gesprek hebben we dezelfde avond nog besloten om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. BEDANKT! "

Fam. Ramakers

" We zijn zeer tevreden met de renovatie van onze keuken. We kregen een goed advies, namen de tijd bij het kijken, kregen overal een eerlijk antwoord op, ze smeren je ook niks aan, zijn niet opdringerig en alles werd goed uitgelegd. Alles verliep volgens afspraak. Bedankt hiervoor. De kastjes zien er als nieuw uit. Zeer goed en vakkundig gedaan. Zeer vriendelijk personeel, keukenkastjes werden netjes en vakkundig terug geplaatst. Alles werd netjes afgewerkt. Er werd zelfs op de kleine details gelet. Jan bedankt. We zijn zeer tevreden met onze "nieuwe" keuken. Wij bevelen hen zeer zeker aan. "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.