Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Keukendeurtjes vervangen

Keukendeurtjes vervangen is een van de meest voorkomende aanpassingen die worden gedaan bij bestaande keukens. Deze onderdelen van de keuken worden dan ook verreweg het meest gebruikt en hebben het meeste te lijden van intensief gebruik. Deuren gaan scheef hangen of de folie van de keukendeurtjes scheurt of laat los. Reden om in actie te komen en er iets aan te laten doen. Wij vertellen u precies wat u eraan kunt doen.

Maak direct GRATIS 1e afspraak

Folie van keukendeurtjes vervangen

Met name bij de wat oudere keukens komt het voor dat er problemen optreden met de folie van de keukendeurtjes. Wanneer men de oven en vaatwasser structureel te vaak en te lang open laat staan zal er te veel vocht inwerken in de keukenkastjes. Dat heeft gevolgen voor de folie, grote kans dat deze zal loslaten, waardoor men uiteindelijk kiest voor keukendeurtjes vervangen.

Ook kan het zijn dat er te grote temperatuurverschillen zijn in de keuken. Door de houtwerking die daarbij ontstaat, leidt dat wederom tot loslatende folie. Het gevolg is weer dat folie gaat scheuren, bobbelen of loslaten. Keuken deurtjes vervangen is dan de beste optie.

Hoe werkt het vervangen van keukendeurtjes folie?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is vervangen van keukendeurtjes folie door nieuwe folie helemaal niet de beste oplossing. Op lange termijn is er namelijk kans dat dezelfde problemen weer opduiken en dat ook deze nieuw aangebrachte folie opnieuw loslaat.
Wat veel beter is, is om de huidige folie van de keukendeurtjes te laten vervangen, maar daarbij niet te kiezen voor nieuwe folie. Kies in plaats daarvan liever voor het spuiten van de keukendeurtjes. Dat kost vrijwel hetzelfde, maar het resultaat is kwalitatief uitstekend én het zal veel langer meegaan. Oftewel, met het spuiten van keukenkastdeurtjes krijgt u veel meer waar voor uw geld.

Laat De Foliedokter uw keukenkastdeurtjes vervangen

De Foliedokter is uw specialist op het gebied van het vervangen van keukenkastdeurtjes. Meer specifiek: De Foliedokter verwijdert de oude folie van de keukenkastdeurtjes. Hij zorgt ervoor dat de deurtjes mooi egaal worden gemaakt. Daarna worden deze keukendeurtjes gespoten in dezelfde kleur. Het resultaat is verbluffend! Uw folie keukendeurtjes zijn vervangen door gespoten keukendeurtjes met behoud van dezelfde uitstraling en kwaliteit. Bovendien gaan ze weer lang mee.

Bent u ook benieuwd wat De Foliedokter voor uw keuken kan betekenen? Hij komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, geheel gratis en vrijblijvend. Laat direct hier uw gegevens achter, De Foliedokter neemt vervolgens contact met u op.

Contactformulier Stel hier uw vragen
* Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Familie van der Veeke

" De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via het internet kwamen we terecht bij de foliedokter. na een bezoek aan de schowroom en een gesprek hebben we dezelfde avond nog besloten om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. BEDANKT! "

Familie Van Rooij

" Via Internet zijn we in contact gekomen met de foliedokter en kregen meteen al een goede indruk. Afspraak gemaakt en vele goede ideeën werden met ons gedeelt. Order bevestigd, erg professioneel omgezet en we hebben er geen moment spijt van! een echte aanrader! "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.