Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Op onze website zijn de volgende documenten van toepassing: disclaimer en privacy statement.

Contactformulier Stel hier uw vragen
Verstuur uw vragen * Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Marijke Quint

" Geweldig resultaat. Weer een mooie gerenoveerde keuken met gespoten deurtjes, nieuw aanrechtblad, nieuwe rvs plint en nieuwe afzuigkap. Goede kwaliteit, en ervaren monteur en alles volgens afspraak. Echt een goede aanrader!! "

Familie Welten.

" Via Internet in contact gekomen met dit geweldige bedrijf. We kregen heel goed advies toen ze bij ons thuis kwamen kijken. Na een gezellig bezoek aan de showroom was de keuze snel gemaakt en het voelde meteen vertrouwd. Wat een toppers hoe ze onze oude keuken hebben vernieuwd. Patrick en Jan zijn medewerkers die met je mee denken en zeer vakkundig zijn. Dus denkt U aan keukenrenovatie dan bent U bij dit bedrijf aan het juiste adres. Echt een aanrader. "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.