Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Nieuwe keukendeurtjes? De Foliedokter helpt u!

Is uw keuken toe aan nieuwe keukendeurtjes? Door intensief gebruik van de keuken is het mogelijk dat de keukendeurtjes na verloop van tijd slijten en de folie op de keukendeurtjes loslaten. Velen denken dan snel aan het aanschaffen van een nieuwe keuken, terwijl dit helemaal niet nodig is. De keukendeuren vernieuwen is een betaalbare en goede optie om uw bestaande keuken er als nieuw te laten uitzien.

Maak direct GRATIS 1e afspraak

Het spuiten van keukendeuren

Bij het vernieuwen van keukendeurtjes wordt er vaak gekozen voor een beschermende folie. Deze folie wordt met behulp van lijm erop geplakt. Een groot nadeel hiervan is echter dat door slijtage, vocht en temperatuursverschillen door bijvoorbeeld gebruik van de oven, de folie snel kan loslaten of gaat scheuren. Wanneer u uw keukenfrontjes wilt vervangen door nieuwe folie loopt u hiermee het risico dat vervanging binnen elke jaren wederom nodig is. Een veel betere oplossing is het spuiten van de keukenfrontjes. Door het gebruik van lak is het loslaten of scheuren van folie verleden tijd. Hiermee is De Foliedokter een van de weinige keukenaanbieders die uw keuken met lak in een nieuw jasje steekt waar u jarenlang weer plezier van zal hebben.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer uw keukendeurtjes uit folie bestaan, ontdoen wij als eerste de keukendeuren van deze folie en resterende lijmresten. Hierna is het tijd om de keukendeurtjes in de grondlak te zetten, waarna de keukendeurtjes worden overgespoten in nagenoeg dezelfde kleur lak als de bestaande keukenkasten. Op deze manier hoeft er niets aan de rest van de keuken veranderd te worden. Wanneer u een gehele nieuwe kleur wilt voor uw keuken is dit natuurlijk ook mogelijk. De Foliedokter maakt enkel gebruik van dé beste kwaliteit lakken, zodat de kleur egaal over de keukenfronten wordt gespoten en langdurig zal blijven zitten. Zo heeft u binnen een mum van tijd en met weinig moeite een geheel nieuwe keuken!

Nieuwe keukendeurtjes? Maak vrijblijvend een afspraak!

Bent u geïnteresseerd in het overspuiten van uw keukendeurtjes of heeft u nog vragen over de diensten van De Foliedokter? Neem contact met ons op. De Foliedokter staat voor vakmanschap en service. Wij verzorgen dan ook graag demontage- en montagewerkzaamheden bij het overspuiten van uw keukendeuren. Wanneer u nog extra werkzaamheden heeft in de keuken nemen wij die ook graag mee! De Foliedokter bezoekt alle keukens in Limburg, Oost-Brabant en zelfs Nijmegen. Maak nu gratis een afspraak door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier Stel hier uw vragen
Verstuur uw vragen * Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Fam. Ramakers

" We zijn zeer tevreden met de renovatie van onze keuken. We kregen een goed advies, namen de tijd bij het kijken, kregen overal een eerlijk antwoord op, ze smeren je ook niks aan, zijn niet opdringerig en alles werd goed uitgelegd. Alles verliep volgens afspraak. Bedankt hiervoor. De kastjes zien er als nieuw uit. Zeer goed en vakkundig gedaan. Zeer vriendelijk personeel, keukenkastjes werden netjes en vakkundig terug geplaatst. Alles werd netjes afgewerkt. Er werd zelfs op de kleine details gelet. Jan bedankt. We zijn zeer tevreden met onze "nieuwe" keuken. Wij bevelen hen zeer zeker aan. "

Familie Tillemans

" We zijn zéér tevreden! De Foliedokter gaat altijd op zoek naar een oplossing en werkt zeer secuur. Ook zijn we erg blij met de werkwijze en het resultaat. We gaan jullie zeker aanbevelen bij onze familie en kennissen "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.