Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Keuken renoveren met folie

Een keuken kan als het ware gezien worden als de meest bezochte ruimte van uw woning. Het ontstaan van slijtage of andere functionele kwaaltjes is zodoende niet te voorkomen. Zodra u merkt dat uw keuken steeds meer hinder begint te ondervinden van slijtage dan zijn er diverse zaken die u kunt overwegen. Zo kunt u ervoor kiezen om de gehele keuken te laten renoveren. Weliswaar efficiënt, maar ook zeer prijzig. Beoordeel daarom voorafgaande aan uw renovatie in hoeverre dit daadwerkelijk nodig is. Zo kunt u uw keuken ook renoveren met folie. In dit geval wordt de folie laag die zich op de keukenkastjes en keukendeurtjes bevindt hernieuwd waardoor uw keuken er weer als nieuw uit ziet. Echter, is een keuken renoveren met folie door deze te vervangen door nieuwe folie wel de beste oplossing? Wij denken van niet en vertellen u graag waarom.

gerenoveerde keuken met frisse uitstraling

Keuken renoveren? Folie is vaak het probleem

De Foliedokter focust zich op de consumenten die hinder ondervinden van loslatende folie in de keuken. Vrijwel alle keukens zijn voorzien van deurtjes met een laag folie. Deze laag heeft een beschermende werking voor de keukendeurtjes, keukenfrontjes én keukenkastjes. Echter, gaat deze folie na verloop van tijd vaak loslaten. Dit komt zowel door het gebruik als door de mogelijk grote temperatuurwisselingen waarmee u in een keuken nu eenmaal te maken krijgt. Door deze wisselingen kunnen kasten en deuren gaan uitzetten of inkrimpen. Dit heeft als gevolg dat de lijm van de folie gaat loslaten. Hierdoor raakt de folie ook langzaam maar zeker los.

Keuken folie renoveren: laat keukendeurtjes spuiten

Daarnaast is vocht ook een belangrijke beperkende factor voor de levensduur van de folie in uw keuken. Vocht in de keuken kan ontstaan door ovens en vaatwassers die te lang openstaan na gebruik. Maar ook kleinere keukenmiddelen zoals waterkokers die zich rondom een keukenkastje bevinden, zorgen voor vocht in de deurtjes en kastjes in de keuken. Dit heeft als gevolg dat de folie gaat bobbelen, loslaten of zelfs gaat scheuren. Dit heeft keuken renoveren met folie tot gevolg. Hiervoor kunt u De Foliedokter raadplegen. De Foliedokter verwijdert de folie namelijk en spuit de front van de keukenkastjes en keukendeurtjes vervolgens in de door u gewenste kleur. U hoeft in dit geval verder geen veranderingen aan de keuken uit te voeren. Deze ingreep betreffende uw keuken renoveren, folie te verwijderen en vervolgens te laten spuiten is degelijker én gaat langer mee dan andere renovaties.

Maak direct GRATIS 1e afspraak

Kom vandaag nog in contact met De Foliedokter!

Benieuwd welke mogelijkheden De Foliedokter voor uw keuken heeft wat betreft keuken renoveren en folie? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op. De Foliedokter bespreekt vervolgens graag bij u thuis de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Contactformulier Stel hier uw vragen
Verstuur uw vragen * Deze velden zijn verplicht.
Wat vonden andere klanten?
Fam. Ramakers

" We zijn zeer tevreden met de renovatie van onze keuken. We kregen een goed advies, namen de tijd bij het kijken, kregen overal een eerlijk antwoord op, ze smeren je ook niks aan, zijn niet opdringerig en alles werd goed uitgelegd. Alles verliep volgens afspraak. Bedankt hiervoor. De kastjes zien er als nieuw uit. Zeer goed en vakkundig gedaan. Zeer vriendelijk personeel, keukenkastjes werden netjes en vakkundig terug geplaatst. Alles werd netjes afgewerkt. Er werd zelfs op de kleine details gelet. Jan bedankt. We zijn zeer tevreden met onze "nieuwe" keuken. Wij bevelen hen zeer zeker aan. "

Twan Verhaagh

" Wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze keuken. De keuken is als nieuw en mooi aangepast aan onze wensen. Er is door Jan en Patrick super netjes gewerkt, op zulke werknemers mag je trots zijn! "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.