Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

De voordelen van keukenfrontjes spuiten

Geschreven door: Daniel Douven Datum: 17-08-2022
Een van de snelste en meest kosteneffectieve manieren om uw keuken een facelift te geven, is het spuiten van uw keukenfronten. Dit eenvoudige project kan het uiterlijk van uw hele keuken transformeren en het is een geweldige manier om wat persoonlijkheid aan uw ruimte toe te voegen. Er zijn veel voordelen aan het spuiten van uw keukenfrontjes.
 

Keukenfrontjes laten spuiten voor snel resultaat

Een keukenrenovatie of toch keukenfrontjes spuiten? Wanneer u op zoek bent naar een manier om snel een compleet andere look aan uw keuken te geven, dan zijn keukenfrontjes laten spuiten de oplossing. Het spuiten van keukenfrontjes zijn een geschikte oplossing als de keukenkasten nog in goede staat zijn, maar u de kleur of afwerking graag wilt aanpassen. Bij de keukenfrontjes spuiten worden de frontjes door ons gedemonteerd. Wij ontdoen uw keukendeuren van mogelijke loslatend folie en spuiten deze professioneel in de door u gekozen kleur. Het monteren kunt u ook aan ons overlaten. In een kort tijdsbestek heeft u een compleet nieuw uitziende keuken. U ervaart zo min mogelijk overlast!
 

Budgetvriendelijke optie

Aangezien een complete keukenverbouwing zeer kostbaar kan zijn, zijn keukenfrontjes laten spuiten een fijn alternatief om uw keuken op te frissen. Dit proces kan uw keuken een geheel nieuwe look geven zonder enige sloop- of bouwwerkzaamheden. En het zijn niet alleen de kasten die een make-over krijgen. Omdat De Foliedokter onderdeel is van ACP Keukenrenovaties, kunt u ervoor kiezen om naast de nieuwe keukenfrontjes te laten spuiten ook bijvoorbeeld het keukenblad te veranderen of te gaan voor andere keukengrepen. U zult versteld staan van het verschil dat het kan maken.
 
Keukenfrontjes wit keuken hout werkblad  Keuken zwart marmer werkblad
 

Keukenfrontjes spuiten in de gewenste kleur

Als het op keukenontwerp aankomt, zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Of u nu voor uw keukenrenovatie op zoek bent naar een traditionele look of iets moderners, u kunt de perfecte stijl vinden die bij uw smaak past. En met zo veel kleuren en afwerkingen om uit te kiezen, is het gemakkelijk om een keuken te creëren die echt uniek is. Een van de grote voordelen van het spuiten van keukenfrontjes is dat het u de mogelijkheid geeft om te experimenteren met kleur en een look te creëren die echt van u is. Van felle en heldere tinten tot ingetogen en elegante tinten, u kunt de perfecte tint vinden om uw inrichting te complimenteren. En met zo veel afwerkingen om uit te kiezen, kunt u gemakkelijk de exacte look bereiken die u wilt. Of u nu op zoek bent naar een hoogglanzende afwerking of een matte afwerking, u kunt de perfecte optie vinden die aan uw wensen voldoet. Dus als u op zoek bent naar een manier om wat persoonlijkheid aan uw keuken toe te voegen, overweeg dan om uw keukenfrontjes te spuiten.
 

Spuiten is duurzaam

Wilt u graag uw keuken duurzaam aanpakken, dan zijn keukenfrontjes laten spuiten een geschikte optie. Het spuiten is, in tegenstelling tot keukenfolie, erg duurzaam en krasbestendig. Doordat wij enkel gebruik maken van kwaliteit spuitverf en professionele technieken, kunt u rekenen op keukenfrontjes die jarenlang er prachtig uit zullen zien.
 
Benieuwd naar de keukentrends van 2021? Die vind je hier!
 
Bent u overtuigd over de mogelijkheden voor keukenfrontjes spuiten? Neem vrijblijvend contact met ons op! Dan vertellen wij u graag meer over wat De Foliedokter voor u kunt betekenen.
Bekijk alle artikelen
Wat vonden andere klanten?
Familie Van Rooij

" Via Internet zijn we in contact gekomen met de foliedokter en kregen meteen al een goede indruk. Afspraak gemaakt en vele goede ideeën werden met ons gedeelt. Order bevestigd, erg professioneel omgezet en we hebben er geen moment spijt van! een echte aanrader! "

Familie Tillemans

" We zijn zéér tevreden! De Foliedokter gaat altijd op zoek naar een oplossing en werkt zeer secuur. Ook zijn we erg blij met de werkwijze en het resultaat. We gaan jullie zeker aanbevelen bij onze familie en kennissen "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.