Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk de vacature.

Keukentrends 2021

Geschreven door: Daniel Douven Datum: 18-02-2022

Bent u naar jarenlang genieten op uw keuken uitgekeken en staat u op het punt uw keuken te renoveren? Wanneer u uw keuken gaat aanpakken dan zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Om u te laten inspireren, delen wij in deze blog enkele keukentrends van 2021.

Dé keukentrend: donkere keukens 

Een zwarte keuken is dé keukentrend van de laatste twee jaren. En eigenlijk is dit niet verrassend. Door de neutrale zwarte kleur past een zwarte keuken in elke woning thuis. Ondanks de donkere koele uitstraling, is een zwarte keuken erg chique en heel stijlvol. Een bijkomend voordeel is dat u uw huidige keukendeurtjes in het zwart kunt laten spuiten. Zo kunt u al voor een beperkt budget een hele luxueuze keuken uitstraling creëren. In 2021 zijn naast de zwarte keukens ook donkerbruin en diep grijze keukens helemaal in. Genoeg keuze dus!

Marmer in de keuken

Veel interieurliefhebbers kunnen er maar niet genoeg van krijgen: marmer. Ook in de keuken is marmer een veelgebruikt materiaal. Van een marmer achterblad tot een nieuw werkblad; marmer past overal! Bij het gebruik van marmer in uw keuken creëert u direct een luxe, hoogwaardige uitstraling. Doordat er ook veel materiaal in marmerlook in de keukenwereld wordt aangeboden, hoeft u niet veel geld te besteden om een luxe uiterlijk in uw keuken te creëren. Door keukenaccessoires in marmer accenten aan te schaffen, is uw keuken helemaal passend aan de nieuwste keukentrends van 2021.
 
keuken grijs modern keukeneiland marmer motief zwart houten keuken modern zwart witte kastjes keukeneiland
 

Keukens met een goude touch

Aangezien luxe een terugkomend thema is in de keukentrends van 2021, kan een keuken met goud elementen dan ook niet uitblijven. Messing kan daarom niet in een keuken vergeten worden. Het gebruik van messing accenten geeft uw keuken een chique uitstraling zonder daadwerkelijk een grote investering te doen. Bovendien is het gebruik van messing erg duurzaam. Naast het gebruik accenten is in 2021 ook keukendeurtjes spuiten in een messing kleur erg populair. Of combineer uw zwarte keuken met messing accenten om helemaal aan de trends te voldoen. De keuze is aan u!
 

Zachte tints voor de keuken

De volgende trend is een heel groot contrast met de eerder genoemde zwarte keuken als trend. In 2021 is een zachte en lichte keuken namelijk ook hélémaal in. Zo kunt u helemaal los gaan met neutrale tinten, zoals zandkleuren en pastelkleuren blauw, mintgroen en zelfs roze. Door bij de keukenrenovatie gebruik te maken van licht kleurige materialen, hout of hout-look materialen en lichte tegels, wordt uw keuken een oase aan rust.
 

Uw keuken renoveren volgens de laatste keukentrends 2021?

Wilt u uw keuken laten renoveren volgens de laatste keukentrends van 2021? Dan bent u bij De Foliedokter aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist voor nieuwe keukenfrontjes en geven uw keuken een volledig nieuwe uitstraling. Zo ontdoen wij uw keukendeurtjes van de oude folie en spuiten uw keuken helemaal in de kleur volgens de nieuwste keukentrends. Van zwart tot een pastelkleur; uw wensen kunnen wij verwezenlijken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!
Bekijk alle artikelen
Wat vonden andere klanten?
Mieke Claessen-Geelen

" We zijn zeer tevreden met de renovatie van onze keuken. Keurig werk geleverd en prima advies gekregen. Wij bevelen hen zeker aan. Bedankt ! "

Familie van der Veeke

" De folie op de deuren van onze keuken liet los en scheurde. Via het internet kwamen we terecht bij de foliedokter. na een bezoek aan de schowroom en een gesprek hebben we dezelfde avond nog besloten om de keuken te laten renoveren. Binnen 2 werkdagen een prachtige nieuwe keuken. Vakkundig uitgevoerd door de monteur. BEDANKT! "

Routebeschrijving De Foliedokter is gevestigd aan de Vrijkenstraat 3 te Roggel, Limburg. Wij zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A2 in noordelijke richting vanuit Eindhoven, Weert, Helmond, Kelpen-Oler. Ook voor bewoners van Roermond, Maasbracht, Echt, Brunssum, Sittard en Maastricht zijn we goed bereikbaar. Rij via de A73 vanuit Reuver, Venlo, Venray of neem de N562 vanuit Panningen, Maasbree en Tegelen.